Доставка с Еконт
52

Тапицерски услуги

Зеленски пристигна във Вашингтон заедно със съпругата си
Зеленски пристигна във Вашингтон заедно със съпругата си
преди час и 15 минути
България прекратява дерогацията за внос на руски петрол
България прекратява дерогацията за внос на руски петрол
преди 9 минути
Текуща категория: Обяви за Тапицерски услуги
Оценете обявите за “Тапицерски услуги”
Оценка 4.5 от 143 гласа.

Bazar.bg ви дава лесен достъп до тапицерски услуги на територията на цялата страна. Сред обявите ще откриете всичко, което търсите. Голяма част предлаганите дейности имат опция за извършване по домовете. 

Какво представляват тапицерските услуги

Към този тип дейности се причислява тапицирането и претапицирането на нови и стари мебели, както и изработката на тапицерии за автомобилни салони. Майсторите, занимаващи се с тази дейност предлагат и ушиване на калъфи за дивани, мека мебел, столове, матраци. Освен изработка сред предложенията ще намерите и такива за почистване на естествена кожа, както и за боядисване на мебели, дрехи и автомобилни кожени салони. Предлага се и поправка на текстилните елементи от фитнес уреди. Към тапицерските услуги спада и изработването изделия по поръчка за дома, офиса, заведения, хотели и други обществени сгради. Тук се включва и реставрацията на кожено обзавеждане с антикварна стойност. 

Кога имаме нужда от смяна на тапицерията

Смяната на тапицерията преобразява мебелите в дома и интериора на автомобила. Имате потребност от нея в следните случаи:

  • когато искате старите вещи да изглеждат като нови; 
  • когато салонът в автомобила ви е изхабен;
  • при промяна на цялостния облик на дадено помещение;
  • при обзавеждане на заведение, офис или друга обществена сграда.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Не се колебайте да се доверите на услугите, предлагани от Bazar.bg! Тук ще откриете професионализъм и качество на изключително добри цени без аналог на пазара.