Доставка с Еконт

Промо обяви

» Виж всички промо обяви

Нови обяви

Две коли блъснаха и убиха жена в Габрово
Две коли блъснаха и убиха жена в Габрово
преди 58 минути
Депутатите в спор за мръсните си помисли за район „Чужбина“
Депутатите в спор за мръсните си помисли за район „Чужбина“
преди 39 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за ВИК
Оценете обявите за “ВИК”
Оценка 4.6 от 50 гласа.

ВиК услугите и материалите са много важни за бита. Мокрите помещения са и онези места, които се нуждаят от редовна поддръжка и честа подмяна на части. Bazar.bg предлага на клиентите си множество обяви за различни ВиК консумативи.

Къде намират приложение ВиК материалите

Този тип материали са приложими при изграждане и ремонт на бани и кухни. Тези части се използват от водопроводчици за изграждане и поддръжка на водни инсталации. Потребни са и на майсторите любители, които сами отстраняват възникнали проблеми в жилището си. 

Какво можете да откриете тук

В категорията ще намерите богат набор от консумативи, части и инструменти - нови и употребявани. Ежедневно потребителите добавят нови обяви, по този начин можете да сте сигурни в актуалността им. Ето какви са основните предложения: 

  • смесители;
  • водомери;
  • тръби;
  • водомери;
  • аксесоари за баня и кухня - душ батерии и слушалки, кранове, мивки, тоалетни чинии и т.н.

Условията за поръчка и доставка се осъществяват според договорка с потребителя, автор на обявата. По този начин разполагате с пълна свобода да изберете най-удобния за вас метод. 

Защо да се доверим на Bazar.bg

Освен на богатия избор на стоки, сайтът залага и на общуването между потребителите. Непосредствената комуникация е най-лесният вариант за получаване на качествена услуга.