Технология на кулинарната продукция → Обява 17655348

Технология на кулинарната продукция
гр. София, Люлин 6 Наблюдавай

Публикувана/обновена на 19 октомври в 10:06 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Предмет
Други
Клас
Други
Автор: Стамен Стамов, Кремена Никовска
Обем: 448 стр.
Размер в мм.: 165 х 235
Издател: Матком
Корица: Мека
Година на издаване: 2011
Състояние: На склад
Ка 910, 888

Учебник за професионални гимназии

Учебникът е предназначен за учениците от професионалните гимназии, обучаващи се по професионално направление “Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг”. Разработен е съгласно утвърдените от Министерството на образованието, младежта и науката учебни програми. Като учебно помагало би могъл да се ползва и от студенти в колежи и университети по специалности, свързани с кетъринга и туризма. Подходящ е за учебни центрове, школи и други звена, обучаващи кадри за системата на общественото хранене и кетъринг-кулинарното производство. Може да се ползва и от работещите в организираното хранене и кулинарната индустрия.
В учебника се разглеждат основни въпроси, свързани с кулинарната технология. Разгледани са технологичните процеси, както и промените, които настъпват с хранителните и други вещества при кулинарната обработка. Обект са и всички етапи от цялостния технологичен процес – обработката на суровините, производството на полуфабрикати, полуготова и готова продукция. Отделено е място на кухненския персонал и средствата му за работа. Внимание е обърнато на дизайна на ястията, на качеството на кулинарната продукция и безопасността на кухненското производство. Направена е характеристика и са посочени особеностите на българската и някои чуждестранни национални кухни.


Преглеждания: 475
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
24,90 лв
3832 рейтинг
Книжен храм ЕООД
Доставя с % отстъпка
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 07:30 ч.
20310 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!