Доставя с % отстъпка
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 09:49 ч.
Автор: Димитър Боцов
Учебникът е написан в съответствие с учебната програма на МОН за професиите и специалностите в професионалните гимназии. Съобразени са научните постижения, изискванията за хармонизиране с Директивите на Европейския съюз и опитът от досегашното преподаване на тази дисциплина. Вниманието е насочено към хранителните опасности, предвиждането и определянето на критичните моменти в производствения процес и организирането на надзор и контрол в критичните точки за осигуряване на безопасна и здравословна храна. Получават се трайни знания за състава на хранителните продукти и умение за съставяне на менюта, съобразени с физиологичните изисквания за отделните възрастови и професионални групи. Разгледани са основните закони и подзаконови актове в областта на храненето, които осигуряват отговорна и творческа работа на технолога.
Влез в профила си или се регистрирай, за да не губиш наблюдаваните обяви, търсенията си и следваните потребители – ще ги имаш навсякъде с теб.
Вход/Регистрация