
Доставя с % отстъпка
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 09:24 ч.
Учебникът „Въведение в професията“ е написан съгласно учебната програма на МОМН. Предназначена е за училищата с професионална насоченост в храненето, хотелиерството и туризма. Като допълнително учебно помагало е подходящ за студенти в колежи и университети по специалности, свързани в организираното хранене и туризма. Подходящ е за учебни центрове, школи и други звена, обучаващи кадри в областта на храненето и туризма. Може да се използва от изпълнителските кадри и други специалисти в ресторантьорството и хотелиерството.
СЪДЪРЖАНИЕ:
Въведение
Туризмът – важен и перспективен отрасъл на националното стопанство в Република България
Характеристика на професията
Приложение
Литература