Доставка с Еконт

Кордицепс на прах - естествен антибиотик → Обява 20935558

Кордицепс на прах - естествен антибиотик
гр. София, Лагера Наблюдавай

Публикувана/обновена на 20 март в 21:12 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Суперхрани
Чудесата на гъбата Кодицепс са познати в Китай от най-малко 1000 години, и гъбата там се счита за национално съкровище, скъпоценен и свещен тоник. Като хранителна добавка тя повишава енергията и жизнеността. Кордицепсът е една от най-безопасните медицински храни. Гъбата се използва за съпътстващо лечение на чернодробни заболявания, рак, ангина, пекторис, сърдечна аритмия, бронхиални проблеми, анемия, туберколоза, жълтеница, емфизема, безплодие и сексуални проблеми. В традиционната китайска медицина подхранва Ин, стимулира Ян и съживява меридианите на белите дробове и бъбреците.
Употреба

1. Кордицепсът служи като натурален антибиотик.

Оказва бактериостатично въздействие върху няколко десетки патогенни бактерии, в това число пневмокок, стрептокок, златист стафилокок, има противовъзпалително действие аналогично на хормоните и не им отстъпва по ефективност. В това отношение кордицепса е с по-висока ефективност от хидрокортизона.

2. В Центъра по Фунготерапия на Санк Петербург

изполват Кордицепс при напреднали форми на рак на черния дроб, бъбреци, задстомашната жлеза, левкози, при онкология на мозъка и други.

3. Злокачествени новообразувания на различните органи

Дори и в по-късен стадий на заболяванията: при тумори на главния мозък я назначават първично. Подобрява функциите на поразения орган, подтиска главното огнище на тумора (затова при злокачествените и при доброкачествените тумори на мозъка Кордицепсът дава стабилен положителен резултат).

4. Болести на кръвта:

Тромбоцитопенична пурпура (болест на Верлхоф). При левкози – стабилизиране на процеса и предотвратяване прехода на заболяването в злокачествен стадий.

5. Болести на кръвоносните съдове на сърцето:

Кордицепс умерено и продължително увеличава кръвотока в коронарните съдове, увеличава устойчивостта към кислороден глад във връзка с което е актуален при сърдечно-съдовите заболявания. Способен е да регулира съотношението на калция и фосфора в кръвта (коронаросклероза, исхемична болест на сърцето, стенокардия, инфаркт на миокарда, риск от тромбообразувания).

6. Кордицепсът много добре подобрявахемоглобина след химио- и лъчетерапия, а също така лекува следлъчева кандидоза (използва се като противогъбичен препарат).

7. Антитоксично действие

Кордицепсът подобрява динамиката на клетките в черния дроб, бъбреците, дробовете и обмяната на веществата на целия организъм, а това способства за изхвърлянето от организма на токсичните вещества, в това число и чревните отрови, лекарствени съединения и радионуклеиди.

8. Болести на горните дихателни пътища

Бронхит, пневмония, бронхиална астма, емфизем на белия дроб, туберколоза и др. (кашлица, безсилие, изпотяване, задух, отпадналост като следствие на слаби дробове и т.н.)

9. Бъбречни болести

Кордицепсът помага за обмяната на веществата в бъбреците и на динамиката на тъканните клетки в бъбреците, отслабва и възстановява патологичните и медикаментозните травми на пикочопровода.

Премахва болки в краката и в областта на кръста, предотвратява полюциите и честото уриниране (гломерулонедрит, пиелонефрит, цистит и др).

10. Болести на черния дроб

Хепатит, профилактика на цироза на черния дроб, подобряване на обмена на клетките на черния дроб (хепатоцитите) за сметка на подобрено кръвоснабдяване и хранене като може да предотврати развитието на цироза.

11. Кордицепсът е великолепен уминомодулатор.

Особено се препоръчва при изтощени болни, при възрастни хора, а също и за профилактика на вирусни и бактериални инфекции.

12. Профилактичен и оздравителен ефект

Кордицепс може да се използва за профилактика срещу развитието на всички заболявания.

Дозировка: първата седмица 1 път по 1- 2 капсули на ден. След това може да се увеличи и при силни болки може да се взема 3 пъти по 2 до 5 капсули.
Подходящ е и за деца. Дози - 1 до 3 пъти по 1 капсула.
Опаковка:
На прах - 30 гр. Цена: 89.40 лв
На капсули - 60 капсули. Цена : 119,64 лв
Дозата на прах - има мерителна лъжичка = 6 капсули.
Обади се и ползвай 20% отстъпка.Безплатна първа доставка.
Преглеждания: 892
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
95,52 лв
5 рейтинг
ЕТ Янев
В Bazar.BG от 14 февруари 2013г.
Последно активен 28 март в 22:09 ч.
26 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!