ПУШИЛНЯ ЗА РИБА И МЕСО ENERGO TEAM
ТРИЦИ - ЧИПС 5кг -цена 22лв марка X2
Много сух буков чипс, който е икономичен за ползване и идеален за опушване на риба или друго месо.
ТРИЦИ 5кг -цена 20лв марка X2
Много сухи фини трици, които са икономични за ползване и идеални за опушване на риба или друго месо.
ТРИЦИ 0,250 -цена 6лв Snowbee
Най-добро качество английски дъбови трици изпечени на пещ, които придава
невероятен аромат на всякакви опушени храни. Налични в опаковки от по
250 грама. Триците са много фини и горят бавно
Пушилня, изработена от неръждаема стомана. Подходяща за използване както в домашни условия, така и сред природата.
Комплектът включва две запалителни гнезда с регулатор на горене. В дюзите се поставя спирт, а с капачето се регулира огъня.
Можете да използвате различни видове дървени стърготини /без иглолистни/ и ще получавате различен аромат и вкус .
В зависимост от силата на горене и количеството риба или месо, ястието става готово за около 1 час.
Уреди за опушване на месо и риба в домашни условия с опция за професионални, пушилнята е елементарна за ползване и лесна за поддържане и миене ,работи със спирт за горене, неръждавейка, на снимките съм приложил опушени - бонфиле, гърди и контрафиле , скумрия, ципура, сьомга и лаврак .
Размерите на уреда са :
-дължина 43см.
-широчина 27см.
-височина 12см.
-височина със стойката 18см.
консумативите са дървени стърготини и спирт за горене, триците са ситно смляни бързо се разпалват и създават невероятен вкус и аромат на месото . Пакетите са по 250гр. , за едно опушване в домашни условия са нужни между 15 и 20гр. Опушването е съобразено с размера на стърготините като процедурата е 30мин .
Разходът на спирта е около 160гр за едно опушване , по 80гр в горелка .
Работим предимно с Еконт но по желание на клиента правим доставки и през други куриери, за района на София имаме търговец в движение който е подготвен с всички продукти .Предлаганият домакински уред е предназначен за екологично приготвяне на храна с или без натурално опушване.
Предимствата са:
- няма пържене
не се използва и капка мазнина
- използва се последният писък на екологичното приготвяне на храна – конвекторното готвене
- при опушването се използва естествен пушек от дървени стърготини , а не химикали
- уреда може да задушава на пара
При интерес можем да ви изпратим лично изработени от нас рецепти на и-мейл.
Преглеждания: 6 929
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 4.6 от 204 гласа.