КАКВО ДА ГОТВИМ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА
КАКВО ДА ГОТВИМ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА 444 рецепти
Автор Ина Апостолова
Издател Братя Матееви, 1991
Брой страници 158 страници
Книгата цели да откликне на най-сериозния проблем, стоящ с особена острота в бита на съвременния българин — приготвянето на вкусна и питателна храна в условията на все по - обедняващия пазар у нас.Подчинени на тази идея, а и за да не огорчават допълнително българската жена, съставителите на сборника са подбрали 444 рецепти от националната ни кухня, които са икономични, сполучливи и в които се използуват продукти, намиращи се все още по нашите магазини. Те не са сложни и трудоемки и ще предизвикат интереса на твърде заетата днес домакиня.
За улеснение отделните раздели в книгата са разграничени цветово: Сини са страниците с рецептите за без-месни ястия; в розово са месните ястия и рибата; в жълто — десертити
Ина Апостолова, съставител, 1990
© Издателска къща "Братя Матееви", 1991