Безкрайните Възможности - Майк Дули - Най - Ниска Цена

Състояние
Използвано
Доставка
Лично предаване; За сметка на купувача
ИК "Изток-Запад" 2010 г., 320 стр.
Разбирането е еликсирът, разкриващ мястото ви във вечността, и чрез него убежденията ви могат да бъдат приведени в съответствие с всичко, за което мечтаете, а въображението ви подбудено да го осъществи.
Ние сме духовни създания, изпълнени с безкраен потенциал – пътешестващи сред безкрайно поле от възможности, създаващи собствената си реалност, съдба и късмет.
Безкрайните възможности е свеж и вдъхновяващ поглед за това, как всеки от нас може да се обърне навътре към себе си и да открие истинската си цел, да възпламени въображението си и да сбъдне желанията си. Майк Дули обяснява, че мечтите ни не са случайни и без значение, а ни подканват да разберем истината за себе си и ни подсказват какъв живот можем да си създадем. Когато се научите да отваряте сърцето и разума си, да мислите далеч отвъд онова, което традиционно се смята за духовно, става ясно, че животът сам по себе си е върховното приключение, изпълнено с възможности, водещи ни ден след ден към откритието кои сме всъщност и защо сме тук.
Проникновено пътуване сред тайните на вселената, Безкрайните възможности отваря врати и неочаквани пътища към един смел и даряващ удовлетворение начин на живот. Ще бъдете смаяни и предизвикани от напътствията на Майк Дули как да изживеете живота на мечтите си – целенасочено, с любов и блясък.
При купуване на книги от две обяви - отстъпка 3%
При купуване на книги от три обяви - 5%
От четири обяви - 10% отстъпка

Безкрайните Възможности - Майк Дули - Най - Ниска Цена, снимка 2
Безкрайните Възможности - Майк Дули - Най - Ниска Цена, снимка 3
Безкрайните Възможности - Майк Дули - Най - Ниска Цена, снимка 4
Безкрайните Възможности - Майк Дули - Най - Ниска Цена, снимка 5
Безкрайните Възможности - Майк Дули - Най - Ниска Цена, снимка 6
Безкрайните Възможности - Майк Дули - Най - Ниска Цена, снимка 7
Преглеждания: 40
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена: 9,70 лв
Денис
В Bazar.BG от 20 май 2016
28 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!