Макаронени изделия / Яйца, мляко и сирене / Пайове, пити и пудинги Добра храна, добър живот. 2008 г.
Рийдърс Дайджест
Много запазена за годините си, без забележки. Като нови.
Голям формат, луксозни издания с твърди корици и дебели гланцирани листа, и много фотоси.
Цената е и за трите книги !
Пастата е идеална за съвременния здравословен хранителен режим, тъй като е с ниско съдържание на мазнини и калории и с високо - на въглехидрати и
витамини. Тя е много разнообразна - подходяща е за ежедневна консумация и лесно се превръща в специални ястия. Затова не е чудно, че е обичана от хората по
цял свят. Можете да я купите сушена или прясна, в стотици различни форми, размери и дори вкусове. А още по-добре е сами да приготвите и оформите тестото за
макарони, като го оцветите, за да изненадате и впечатлите семейството и приятелите си. Да се сготви паста е изключително лесно, а изборът от вкусни сосове към
нея е огромен - от обикновения доматен или песто до сосовете с диви гъби, морски дарове и трюфели.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Прясното мляко открай време се счита за продукт с изключително ценни хранителни качества и се използва не само като напитка, пълна с енергия, но и под
формата на безброй сирена, кисели млека, сметани и масла. Като източник на белтъчини, витамини и минерали - най-вече калций - млякото и млечните продукти
са полезни за всички членове на вашето семейство. Яйцата са също важна храна, която трябва да бъде включена в здравословния и добре балансиран хранителен
режим. Те доставят на организма висококачествени белтъчини и редица други ценни хранителни вещества.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Майсторите на сладкиши или пудинги са ценени високо от любителите на сладките изкушения. Има нещо специално в тези съблазнителни рецепти, което възбужда апетита и прави храненето толкова приятно. Освен това те могат да се вместят идеално в здравословния хранителен режим, тъй като съчетават разнообразие от богати на хранителни вещества съставки - от белтъчини, млечни продукти, зърнени и други нишестени въглехидрати до ядки и семена, плодове и зеленчуци. От тази книга ще се вдъхновите да приготвяте предястия, леки закуски, основни ястия и десерти, които са едновременно хранителни и апетитни.
Ф-02