Технология на кулинарната продукция. Част 2 → Обява 30404956

Технология на кулинарната продукция. Част 2
гр. София, Люлин 6 Наблюдавай

Публикувана/обновена на 13 септември в 17:46 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Предмет
Български език
Клас
9 клас
Автор: Георги Сомов, Недялка Краевска
Обем: 264 стр.
Размер в мм: 165 х 235
Издател: Тонипрес
Корица: Меки
Година на издаване: 2011
Състояние: На склад при доставчик

Настоящото учебно помагало е съобразено с учебната програма за задължителна професионална подготовка на ученици от 10. клас и 12. клас в професионалните и профилираните гимназии по хранене и туризъм за дисциплината “Готвач” и “Ресторантьор”.
Основната задача на учебното помагало е да запознае учениците с всички етапи на технологична обработка на хранителните продукти и получаването на полуфабрикати и готови ястия за заведенията за хранене.
За тази цел последователно са разгледани различни процеси и измененията, настъпващи в хранителните вещества на продуктите в резултат на кулинарна обработка.


Преглеждания: 341
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
11,90 лв
3844 рейтинг
Книжен храм ЕООД
Доставя с % отстъпка
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 09:11 ч.
20280 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!