Доставка с Еконт

Готварство For Dummies → Обява 31571434

Готварство For Dummies
гр. София, Люлин 6 Наблюдавай

Публикувана/обновена на 23 март в 22:09 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Автор: Брайън Милър, Мари Рейма
Обем: 472 стр.
Размер в мм.: 165 х 235
Издател: АлексСофт
Корица: Мека
Година на издаване: 2019
Състояние: На склад при досатвчик

Вашият подръчен справочник за всичко, което трябва да знаете в кухнята.
Прави всичко по-лесно!

Научете как:

  • да подредите готварското си пространство с основни инструменти и оборудване;
  • да овладеете основните техники, включително варене, печене на грил, печене на фурна и задушаване;
  • да подготвяте ястия в интервала от прости до великолепни с над 140 рецепти;
  • да сготвим – обзор как да напълните хладилника си, да разполагате с всички основни инструменти и да направите популярни рецепти от цял свят;
  • всичко за техниката – нарежете и накълцайте като професионалист със съвети по закупуването и съхраняването на ножовете, научете как различните методи на готвене се отразяват върху месата и зеленчуците, и открийте рецепти за задоволяващи сладки;
  • разширете репертоара си – забъркайте страхотни закуски, супер супи, вкусни салати, забележителни сосове и възхитителни десерти;
  • истински менюта за истинския живот – открийте как да направите бързи, здравословни и хранителни ястия, които имат място в натоварения ви ден, от ястията в една тенджера до евтини ястия с гурме вкус.

Готови сте за нещо повече от кипването на вода? “Готварство for Dummies” ще ви помогне да разширите уменията си и да развиете увереност в кухнята. С лесни за разбиране инструкции и забавен и приятелски тон, тази готварска книга ви показва как да подготвите всичко от традиционни ястия до най-новите популярни храни. Ще създавате вкусни, здравословни ястия за нула време.

Отворете книгата и открийте:

  • Популярни азиатски и средиземноморски ястия, които да опитате;
  • Рецепти, включващи къдраво зеле, пълнозърнеста паста и бекон;
  • Съвети за приготвяне на впечатляващи ястия за празниците и специални случаи;
  • Подробно описание на печене на сладкиши, сотиране, варене на пара и други;
  • Как да напълните килера и хладилника си, така че да имате винаги подходящите съставки под ръка;
  • Бързи рецепти, които ви помагат да сложите вечеря на масата за нула време;
  • Тайните на майстора готвач, които ще ви накарат да готвите като професионалист.

Брайън Милър е писател за храни и вина и бивш критик на ресторанти за “The New York Times”. Той е написал или участвал като съавтор в 11 книги.

Мари Рейма е отраснала в ресторант, заобиколена от голямо семейство професионалисти и предприемачи в готвенето, и е работила в различни области в тази професия.


Преглеждания: 205
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
24,30 лв
3526 рейтинг
Книжен храм ЕООД
Доставя с % отстъпка
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 17:34 ч.
20235 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!