Рефрактометър захарност 0 - 90% Brix за конфитюри, сладка, инвертирани захарни сиропи, 20200253
БЕЗПЛАТНА ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА, при направа на поръчка за над 100 лв с ДДС.
За лесно и точно измерване на захарност на инвертиран сироп, варива, конфитюри, сладка, пчелен мед и други. Подходящ за употреба в сладкарската промишленост при направа на захарни сиропи, сладка, конфитюри, при производство на захарен инвертиран сироп и други.
Уредът разполага с автоматична температурна компенсация, за температурата на разтвора, в границите от 10 до 30 градуса по целзий. Оптималната температура на разтвора при провеждане на измерването е 20 градуса по целзий.
В комплекта са включени:
- Рефрактометър с алуминиев корпус и гумирано покритие
- Пипета за взимане на проба
- Кърпичка за почистване
- Кутия за пренос и съхранение
- Отвертка за калибриране
- Инструкция на български език
- Разтвор за калибриране
Директен вносител на средства за автоматизация, електроника, измервателни уреди и инструменти.
”АЛЕЗОР” ЕООД
ЕКСПРЕСНА 24 часова доставка.
Преглед и Тест преди плащане.
ОТСТЪПКИ за търговци и редовни клиенти.
Право на отказ от покупка в срок от 14 дни.
Всички цени са с включено ДДС.