Те са задължителна инвестиция, ако имате магазин за храни и напитки или заведение. Какви са подходящи за вашия бизнес? Систематизирали сме основните насоки.
Задължителни са при продажба на месо, колбаси, риба, млечни и сладкарски изделия.
Различните храни имат различни санитарни стандарти за съхранение. Осведомете се за коя от тях каква температура, какъв уред и с какви прозорци се препоръчват. Сладкарските произведения е добре да бъдат съхранявани в специални уреди с конкретна температура и влажност, рибата трябва да е отделно от другите продукти и т.н.
В нашия онлайн портал ви очаква разнообразие от обяви, предлагащи различни видове хладилни и обикновени витрини. Както напълно нови, така и втора ръка. Оборудвайте магазина или заведението си на най-изгодните цени!
Влез в профила си или се регистрирай, за да не губиш наблюдаваните обяви, търсенията си и следваните потребители – ще ги имаш навсякъде с теб.
Вход/Регистрация