В Bazar.BG от 23 март 2013г.
В книгата освен
множеството рецепти са посочени и интересни данни за отделните видове
зеленчуци, които ще улеснят домакинята при приготвяне на по-съвременни,
по-рационални ястия в условията на домашната кухня. По-голяма част от рецептите
не са свързани със значителна термична обработка и благодарение на това
използваните суровини са със запазени биологически качества.
Изпълнението на
която и да е рецепта от книгата ще достави удоволствие на всяка домакиня. С приготвените
ястия ще осигурите много витамини на вашата трапеза, а защо не и малко екзотика J
Автори са Васила
Данаилова, Тодор Попстанчев и Стоил Вучков.
Сборникът е
издаден праз 1990 г, съдържа 231 страници, малък формат, меки корици, отлично
състояние, единствената забележка е име на собственик върху корицата. Книгата не
е ползвана, добре съхранена.