Доставка с Еконт

1145 Универсален телескоп за телефон или таблет с увеличение 8х → Обява 35818442

1145 Универсален телескоп за телефон или таблет с увеличение 8х
гр. Варна Наблюдавай

Публикувана/обновена вчера в 19:10 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


Обектив за мобилни телефони

Прикрепеният телеобектив ви позволява да увеличите изображението осем пъти за по-добро подчертаване на снимания обект или на детайлите, разположени на голямо разстояние.

Може да се използва като мини монокъл!

Компактен, преносим и лесен за използване.

Превърнете телефона или таблета си в звезден екран. Наблюдавайте гледки на далечни от Вас разстояния. Благодарение на универсалния телескоп за телефон или таблет с увеличение 8х, ще се любувате на прекрасни пейзажи и картини.

ОПИСАНИЕ:

Има опция за регулиране на фокуса. Зрителният ъгъл е 90 градуса. Може да заснемате видео или снимки на разстояние до 1000 метра. Минималното фокусно разстояние е 3 метра.


КАК ФУНКЦИОНИРА?

Свържете телескопа към трипода. Поставете телефона в държача. Пристегнете. След което поставете пръстена върху камерата на телефона. Напаснете отвора на телескопа към тях. Вече сте готови да се насладите на невероятни гледки на екрана на Вашия телефон. Може да се използва и с таблет до 7 инча.


ДИЗАЙН:

Телескопът е изработен от алуминий. Има олекотена конструкция. Оптичното му увеличение е 8х. В сив цвят е. По него има червени и черни ленти, които са за декорация.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Размер: 3х7.5см.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

1бр. Обектив за телефон телескоп

1бр.Щипка за мобилен телефон ( държач )

2бр. Защитни капачки за лещите

1бр. Почистваща кърпичка


Преглеждания: 405
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
16 лв
160 рейтинг
www.dkshop.bg
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 00:18 ч.
2138 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!