Доставка с Еконт
97

3D VR очила за телефони

  Галерия   Списък   
Украинска атака уби двама в Крим
Украинска атака уби двама в Крим
преди 7 минути
24 май - Върви, народе възродени!
24 май - Върви, народе възродени!
преди 13 минути
« Предишна 1 2
Текуща категория: Обяви за 3D VR очила за смартфон
Оценете обявите за “3D VR очила за смартфон”
Оценка 4.6 от 107 гласа.

Какво представляват 3D и VR очила за смартфони?

Виртуалната реалност вече е факт и можете да се възползвате от нея само с помощта на телефона си и на един допълнителен аксесоар. Къде да го откриете? При нас, разбира се. Вижте как да направите своя избор.

Как се използват VR очилата за смартфони

Те са създадени с поставка за самия телефон. Слагате го вътре и с тяхна помощ приемате VR съдържание. Вижте какви опции имате:

  • Cardboard – най-евтиният вариант. Предназначени са за начинаещи и са направени от картон с цел да се постигне ниска себестойност. Нужно е частите да се сглобят. Съвместими са с телефони с FullHD дисплей, a по-добри са резултатите, демонстрирани с WQHD устройства. Може да свалите за тях подходящи приложения в Play Store;
  • Gear VR – леки и удобни за носене. Имат и дистанционно управление за по-лесно боравене с приложенията. Предлагат опции за настройване на фокуса според индивидуалните особености. Съвместими с всички VR приложения;
  • Daydream View – комфортно преживяване дори по време на дълги сесии.

За какво може да се ползват

VR или виртуална реалност предлага забавление, с което, без да мърдате от дивана си, се пренасяте в друг свят. Очилата, конструирани за целта, използват екран, който се поставя съвсем близо до очите, за да излъжат мозъка, че зрителят не е зрител, а част от тази реалност. Можете да се огледате наоколо и да забележите детайлите от околната обстановка, сякаш тя наистина ви обкръжава.
Някои очила имат собствен екран, но най-простата и удобна конструкция ползва такъв от смартфон, който се монтира в нея.

Какво още ще открием в Bazar.bg

Разнообразни модели, предлагащи 3D приключения може да намерите на нашите страници. Сред обявите ни има нови предложения и очила втора ръка, пасивни и активни модели. Вариантите покриват всички ценови категории. Разгледайте офертите и изберете забавление от ново поколение!