Технология на стерилизираните и сушените хранителни продукти Стоян Танчев 1987 г.
Забележка:
Много добре запазена книга.
В книгата са разгледани специфичните теоретични проблеми на
технологията на стерилизираните храни от гледна точка на вида на консервата, на вида и размера на опаковката и на
микробиологичните изисквания за промишлена стерилност за
различните групи консерви. Описани са теоретичните основи на
консервирането чрез сушене. Разгледани са теорията и целта на
основните технологични процеси при производство на стерилизирани
и сушени продукти и технологията на основните асортименти.
Описани са видовете разваляне - микробиологично и химично - и
техните причинители; преценяват се технологичните особености на
опаковките, използувани при производството на стерилизирани и
сушени продукти...
За изданието
Издателство
Земиздат
Град на издаване
София
Година
1987 г.
Език
Български
Страници
292
Корици
Твърди
Категория