Професионална машина за вакуумиране Laica VT3120.
Предназначение за домашна употреба!
Бързо и лесно домашно консервиране с
машина за вакуумиране
Laica VT3120. Вакуумирането на различните видове храни става за
секунди, чрез опаковане в херметически затворени пликове. Перфектният
избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано
месо . Laica VT3120 вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез
натискане на един бутон. Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго
време, защото не се окисляват, и не позволяват развитието на гъбички и
бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да
се съхранява замразена с месеци. С професионалната машина за вакуумиране
Laica VT3120 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като
риба, месо, зеленчуци и плодове.
Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с
максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е
неограничена. Това е уред за бързо и лесно консервиране на различните
видове храни за секунди, чрез опаковане в херметически затворени пликове
- Двойна смукателна помпа, двойна уплътнителна лента
- Регулируема мощност на засмукване (нормална – нежна)
- Тройна настройка на запечатване (сухо – влажно – мокро)
- Поставка за ролки с двупосочен резач
- Заключваща дръжка
- С ръчна функция за деликатни и крехки храни
- Използване с буркани
- Функция „Бързо мариноване“
Перфектният избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и
мариновано месо, както и за готвене sous vide (су вид). Laica VT3120
вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез натискане на един бутон.
Какви са предимствата от професионален уред за вакуумиране VT3120 Laica?
Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, защото не се
окисляват и не позволяват развитието на гъбички и бактерии в плика.
- Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци.
С професионалната машина за вакуумиране Laica VT31200 ще запазвате
за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и
плодове, включително и бързо развалящи се и трошливи хранителни продукти
за постигане на професионални резултати в домашни условия.
Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с
максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е
неограничена.
Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни
продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в
камерата на хладилника или фризера.
Характеристики на професионалната машина за вакуумиране Laica VT3120
- Напълно автоматична вакуум машина
- Идеална за месо, риба, зеленчуци и плодове
- Регулиране на вакуумирането със стоп бутон, идеално за чуствителни храни
- Двойно запечатваща лента
- Максимална дължина на вакуумиране: неограничена
- Електонен температурен контрол за перфектно запечатване
- За херметическо опаковане на храна, течности, козметика, лекарства, електроника и др.
- До 8 пъти по-дълъг период на съхранение
компактен дизайн, двойна заварка, регулиране на вакуума: с бутона за
спиране регулирате вакуумната сила – идеален за чувствителни стоки,
отделна функция за заваряване, електронно наблюдение на температурата
- Ширина на ролката макс. 30 см
- Възможност за вакуумиране на хранителни продукти за съхранение във фризер или нискотемпературно готвене
- Перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти
- Машината за вкуумиране е снабдена с подвижна вакуум камера
- Маркуч за вакумиране на кутии (опционално)
- Вграден нож за рязане на торбичките
- Двойна вакуум помпа
- идеален за порция и дълго съхранение на храна или готвене à la sous vide.
- Мощност 130 W 230 V, 50Hz
- Материал на корпуса: неръждаема стомана
- Размери 40 x 12.2 x 20.6 cm
- Тегло 1.32 кг
машина за вакуумиране
Laica VT3120 е перфектен избор за вакуумиране на храни, зеленчуци,
билки и мариновани меса. Използва се и при вакуумиране на риби, домашни
видове меса като суджуци, филета и други. Перфектен избор в съотношение
цена и качество. С помоща на уред за вакуумиране на храна се извежда
въздуха от пакета с продукти, за да се съхрани свежестта им за дълъг
период от време. Уредът за вакуумиране ви позволява обработване и
запазване на храни в големи количества, които можете да запечатате и
замразите. Запечатването с вакуум на храните намалява количеството
кислород в пакета, като по този начин се предотвратява развитието на
бактерии, които причиняват развалянето на продукти, като месо, зеленчуци
или течности. В допълнение, вакуумирайки различните видове храни, вие
ги запазвате от дехидратиране и от изгаряния чрез замразяване, и
спестява място за съхранение в хладилници и фризери, тъй-като
вакуумираните пакети заемат значително по-малко място. Голямото
предимство на машината за вакуумиране е, че можете да я използвате и за
запечатване на месо, което ще се маринова, или за комбиниране на
продукти за бързи ястия.