Професионална машина за вакуумиране Laica VT3120
Професионална машина за вакуумиране Laica VT3120.
Предназначение за домашна употреба!
Бързо и лесно домашно консервиране с
машина за вакуумиране
Laica VT3120. Вакуумирането на различните видове храни става за
секунди, чрез опаковане в херметически затворени пликове. Перфектният
избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано
месо . Laica VT3120 вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез
натискане на един бутон. Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго
време, защото не се окисляват, и не позволяват развитието на гъбички и
бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да
се съхранява замразена с месеци. С професионалната машина за вакуумиране
Laica VT3120 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като
риба, месо, зеленчуци и плодове.
Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с
максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е
неограничена. Това е уред за бързо и лесно консервиране на различните
видове храни за секунди, чрез опаковане в херметически затворени пликове
Двойна смукателна помпа, двойна уплътнителна лента
Регулируема мощност на засмукване (нормална – нежна)
Тройна настройка на запечатване (сухо – влажно – мокро)
Поставка за ролки с двупосочен резач
Заключваща дръжка
С ръчна функция за деликатни и крехки храни
Използване с буркани
Функция „Бързо мариноване“
Перфектният избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и
мариновано месо, както и за готвене sous vide (су вид). Laica VT3120
вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез натискане на един бутон.
Какви са предимствата от професионален уред за вакуумиране VT3120 Laica?
Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, защото не се
окисляват и не позволяват развитието на гъбички и бактерии в плика.
Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци.
С професионалната машина за вакуумиране Laica VT31200 ще запазвате
за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и
плодове, включително и бързо развалящи се и трошливи хранителни продукти
за постигане на професионални резултати в домашни условия.
Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с
максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е
неограничена.
Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни
продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в
камерата на хладилника или фризера.
Характеристики на професионалната машина за вакуумиране Laica VT3120
Напълно автоматична вакуум машина
Идеална за месо, риба, зеленчуци и плодове
Регулиране на вакуумирането със стоп бутон, идеално за чуствителни храни
Двойно запечатваща лента
Максимална дължина на вакуумиране: неограничена
Електонен температурен контрол за перфектно запечатване
За херметическо опаковане на храна, течности, козметика, лекарства, електроника и др.
До 8 пъти по-дълъг период на съхранение
компактен дизайн, двойна заварка, регулиране на вакуума: с бутона за
спиране регулирате вакуумната сила – идеален за чувствителни стоки,
отделна функция за заваряване, електронно наблюдение на температурата
Ширина на ролката макс. 30 см
Възможност за вакуумиране на хранителни продукти за съхранение във фризер или нискотемпературно готвене
Перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти
Машината за вкуумиране е снабдена с подвижна вакуум камера
Маркуч за вакумиране на кутии (опционално)
Вграден нож за рязане на торбичките
Двойна вакуум помпа
идеален за порция и дълго съхранение на храна или готвене à la sous vide.
Мощност 130 W 230 V, 50Hz
Материал на корпуса: неръждаема стомана
Размери 40 x 12.2 x 20.6 cm
Тегло 1.32 кг
машина за вакуумиране
Laica VT3120 е перфектен избор за вакуумиране на храни, зеленчуци,
билки и мариновани меса. Използва се и при вакуумиране на риби, домашни
видове меса като суджуци, филета и други. Перфектен избор в съотношение
цена и качество. С помоща на уред за вакуумиране на храна се извежда
въздуха от пакета с продукти, за да се съхрани свежестта им за дълъг
период от време. Уредът за вакуумиране ви позволява обработване и
запазване на храни в големи количества, които можете да запечатате и
замразите. Запечатването с вакуум на храните намалява количеството
кислород в пакета, като по този начин се предотвратява развитието на
бактерии, които причиняват развалянето на продукти, като месо, зеленчуци
или течности. В допълнение, вакуумирайки различните видове храни, вие
ги запазвате от дехидратиране и от изгаряния чрез замразяване, и
спестява място за съхранение в хладилници и фризери, тъй-като
вакуумираните пакети заемат значително по-малко място. Голямото
предимство на машината за вакуумиране е, че можете да я използвате и за
запечатване на месо, което ще се маринова, или за комбиниране на
продукти за бързи ястия.
//www.youtube.com/embed/y8LlFJx5c0g
Преглеждания: 1 072
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от глас.