Хлебопекарна Rohnson R-2096 Artos * Безплатна доставка * Гаранция 2 години → Обява 39700631

Хлебопекарна Rohnson R-2096 Artos * Безплатна доставка * Гаранция 2 години
гр. София Наблюдавай

Публикувана/обновена на 07 октомври в 08:17 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Продавача
Този продукт можете да поръчате през сайта ни или на посочения телефон. Възможност за покупка на кредит с 0% лихва.



- Пекарна идеална за голям семеен хляб: 1200 гр






- Две бъркалки с незалепващо покритие






- 12 автоматични програми






- Възможност за отложен старт до 13 часа






- Keep warm за 60 минути






- Голям прозорец за наблюдение






- Възможност за избиране на размера на хляба: 900-1200 г






- 10 минутна памет при спиране на тока






- Автоматично изключване със звуков сигнал






- Противоплъзгащи крачета






- Аксесоари: мерителна купа, мерителна лъжица, кука за изваждане на бъркалките






- Лесни рецепти, включени в ръководство






- Термично изолирана обвивка съгласно новите стандарти A13






- Мощност 800 W













Програми






Използва се за задаване на различни програми. При всяко натискане






(придружено от кратък звуков сигнал) програмата ще се сменя. Натиснете






бутона непрекъснато, 12-те менюта ще се показват последователно, за да






се покажат на LCD дисплея. Изберете желаната програма. Повече информация






за 12 програми ще намерите по-долу













Програма 1: BASIC






За бял и смесен хляб той се състои главно от пшенично брашно или ръжено






брашно. Хляба е компактна консистенция Можете да регулирате степента на






изпичане като натиснете бутона COLOR.






Програма 2: FRENCH






За леки хлябове, приготвени от фино брашно. Френският хляб изисква






специално време и температури, за да се постигне онази прекрасна






хрупкава, хубаво зачервена кора. Това не е подходящо за рецепти за






печене, изискващи масло, маргарин или мляко.






Програма 3: WHOLEWHEAT






Пълнозърнестият хляб е дрожден хляб, който се прави със значителна част






от пълнозърнесто брашно (50% или повече), а не изцяло с бяло брашно.






Хлябът, направен от пълнозърнесто брашно, е по-питателен, тъй като






брашното се смила от цялото пшенично зрънце (включително триците и






зародиша). Използването на пълнозърнесто брашно произвежда хляб с кафяв






до тъмнокафяв цвят (когато се използва пълнозърнесто брашно), а






хлябовете са по-ароматни и здравословни от хлябовете, приготвени с






рафинирани бели брашна (въпреки че „изгубените“ хранителни вещества се






добавят обратно в бели брашна).






Програма 4: QUICK (избор за големината на хляба и






отложения старт не прилагат с тази програма): месене, втасване и






изпичане на хляб в рамките на времето, по-малко от Basic bread. Но






хлябът, изпечен на тази настройка, обикновено е по-малък с плътна






текстура.






Програма 5: SWEET






Настройките за сладки хлябове са за печене на хляб с високо количество






захар, мазнини и протеини, като всички те увеличават изпичането. Поради






по-дългата фаза на втасване хлябът ще бъде лек и въздушен.






Програма 6: ULTRA FAST (отложен старт не се прилага с






тази програма): месене, втасване и печене за кратко време. Обикновено






хлябът е по-малък и по-груб, отколкото при програма „Quick“ .






Програма 7: GLUTEN FREE






Съставките за правене на хляб без глутен са уникални. Докато те са „хляб






с мая“, тестото обикновено е по-влажно и прилича повече на тесто. Също






така е важно да не смесвате или замесвате тесто без глутен. Има само






едно втасване и поради високото съдържание на влага, времето за печене






се увеличава. Смесите трябва да се добавят в самото начало на цикъла с






други основни съставки.






Програма 8: DOUGH (не се използва избор на степента на






изпичане и размер на хляба): месене и втасване, но без печене. Тестото






се отстранява и се използва за приготвяне на хлебчета, пица, гевреци и






др.






Програма 9: JAM (не се използва избор на степента на






изпичане,размер на хляба и отложен старт): Натиснете веднъж бутона START






/ STOP веднъж, за да започнете да работите)






Хлебопекарната е чудесна среда за готвене на домашни конфитюри и






лютеници. Бъркалката автоматично поддържа съставките да се разбъркват в






процеса, те са прекрасно допълнение към прясно изпечения хляб!






Програма 10: CAKE (не се използва избор на степента на изпичане): месене, втасване и изпичане, набухватели сода или бакпулвер.






Програма 11: SANDWICH месене, втасване и печене на хляб за сандвичи. За печене на лека текстура хляб с по-тънка кора.






Програма 12: BAKE (избор за големината на хляба и






отложения старт не прилагат с тази програма но времето за работа може да






се регулира чрез натискане на бутон “+” или “-”, натиснете веднъж






бутона “+” или “-”, времето ще се увеличи или намали с 1 минута.






Коригираният интервал от време е 10-60 минути: само печене, без месене и






втасване. Използва се и за увеличаване на времето за печене при избрани






настройки












Преглеждания: 1 405
Оценка 4.6 от 109 гласа.
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
199 лв
maxair.bg - 0877432177
В Bazar.BG от 26 октомври 2020г.
Последно активен днес в 11:17 ч.
406 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!