Списание Меню брой 79 - Безглутеново брауни от червен боб и други необикновени идеи!
- Безглутеново брауни от червен боб и други (не)обикновени идеи.
- Сладки отбивки в Пловдив.
- Шарена леща - Индийската ДАЛ магия.
- Пролетта ще бъде вкусен празник.
- Боядисване на яйца с естествени багрила.
- Козунаци с плънка.
- Аламинути в зелено.
- В близък план - зехтинът в кухнята.
- Модерни традиции - Знаете ли този боб?
- За храната отговорно - Старият месар.
- Вкусът на Албания - непознат и близък.
Списанието е от 72 цветни страници с рецепти, идеи и новини.
Вижте снимка на съдържанието му, за по-голяма яснота.
Изпращам по Еконт. За София лично предаване.