Доставка с Еконт

3747 Ръчен чопър за зеленчуци и плодове SPEEDY CHOPPER → Обява 40955011

3747 Ръчен чопър за зеленчуци и плодове SPEEDY CHOPPER
гр. Добрич, Пинета Наблюдавай

Публикувана/обновена на 20 март в 15:16 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Вид
Рендета
Кат. номер: 3747
Този ръчен чопър ще ви помогне да режете зеленчуци, плодове, лук и чесън без миризма и без да разпилявате. С едно дърпане на връвта осигурявате 24 удара на ножовете върху продуктите. С този ръчен блендер не са ви необходими батерии, или електроенергия. Може да го използвате навсякъде – дори на къмпинг, пикник. Просто поставяте желаните продукти в чопъра и дърпате рязко въжето няколко пъти в зависимост от желания резултат. По този начин завъртате трите стоманени двойнозаточени ножове, които за няколко секунди ще разрежат продуктите едро или ситно.

Кухненския чопър е създаден с мисъл за ползвателя. Притежава три остри като бръснач ножове, но е напълно обезопасен. Дизайнът му е компактен изразен в прозрачна купа с капак и удобна извита дръжка за издърпване на важето.

Разполага с гумирано дъно, за да бъде стабилен по време на употреба. Не заема излишно пространство в кухнята.Ръчен чопър за зеленчуци и плодове SPEEDY CHOPPER

Забележка – Не поставяйте месо с кост, лед или много твърди продукти в чопъра. Максималното количество продукти в купата е желателно да бъдат до височината на най – горното острие.

Материал: нетоксична пластмаса; остриета от неръждаема стомана
Размери – височина: 8см; диаметър дъно: 9см; диаметър горна част: 12.5см
Вместимост: около 350мл
Преглеждания: 217
Оценка 5 от 1 глас.
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
12,90 лв
17482 рейтинг
SVITOSHOP
В Bazar.BG от 04 ноември 2013г.
Последно активен вчера в 18:48 ч.
3432 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!