Домашно консервиране
Правилното
хранене изисква през цялата година човешкият организъм да получава разнообразна
храна, богата на въглехидрати, белтъчини, минерални соли, витамини и др. Това
може да се постигне и чрез консервиране на зеленчуците, плодовете и месото.
В книгата
„Домашно консервиране” в достъпна за всеки читател форма са изложени научните
принципи на консервирането и съхраняването на хранителните продукти, дадени са
конкретни рецепти и указания за приготвянето на най-разнообразни консерви от
плодове, зеленчуци, месо и риба.
Книгата
„Домашно консервиране” ще бъде полезна за всеки дом. Тя може да бъде използвана
от всички, които желаят да оползотворят пълноценно месото, зеленчуците и
плодовете от своите стопанства, както и диворастящите плодове и гъби.
Книгата
„Домашно консервиране” е в отлично състояние, с твърди корици и се предлага на
цена 15 лв. Изпращам по
Еконт или Спиди за сметка на получателя с 10% отстъпка от куриерската услуга, с
опция „Преглед". За София е възможно лично предаване в центъра.
Преглеждания: 925
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.