Доставка с Еконт

Кукри Smith & Wesson M&P Extraction & Evasion 1193181 → Обява 45024493

Кукри Smith & Wesson M&P Extraction & Evasion 1193181
гр. София, Лозенец Наблюдавай

Публикувана/обновена на 30 март в 18:50 ч.

Състояние
Ново
Доставка
Купувача
Бързо обслужване и сигурна доставка до офис на Еконт или Спиди с опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ! ПИШЕТЕ ни на лично съобщение в Bazar.bg или се ОБАДЕТЕ на посочения телефон!

Кукрито Smith & Wesson M&P Extraction & Evasion 1193181 е перфектно както за горска експедиция, така и за задачи около къщата, както и за други дейности за оцеляване.


Компактно кукри от серията M&P Extraction & Evasion, проектирано от легендарния американски производител на огнестрелни оръжия - Smith & Wesson. Моделът съчетава остър режещ ръб с поставен на гърба трион, което значително разширява обхвата на приложение на този инструмент. Можем успешно да го използваме за рязане на клони. Широкото острие, изработено от неръждаема стомана, ще бъде идеално за ефективно почистване на храсти, гъсталаци и плевели, както и за работа в градината или при проучване на нови площи в полето. Гумената ръкохватка с неплъзгаща се текстура е ергономично профилирана, което осигурява сигурен захват при всякакви условия. Освен това елиминира вибрациите и гарантира удобна работа, без да уморява ръката дори при продължителна употреба. В края си има стоманена глава, която в извънредна ситуация могат да се използват за счупване на прозорци или забиване на пирони. Другата добавена екстра на кукрито е острието за рязане на въжета, корди, ленти и лози. Комплектът включва и найлонова кания с приставка за колан за удобно транспортиране на инструмента близо до тялото. Кукрито е перфектно както за горска експедиция, така и за задачи около къщата, както и за други дейности за оцеляване.


Спецификации:
Материал на острието: 3Cr13Mov
Дължина на острието: 23 cm
Покритие на острието: черно антирефлексно
Материал на ръкохватката: гума
Обща дължина: 39,4 cm
Тегло: 589 g

Марка: Smith&Wesson


Стомана: 3Cr13 неръждаема стомана


Преглеждания: 32
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
85 лв
3 рейтинг
Револвер ЕООД
Отговаря бързо
В Bazar.BG от 03 май 2023г.
Последно активен вчера в 09:54 ч.
5564 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!