Японски Професионален Кухненски Сатър от неръждаема стомана с оригинална кутия
Ревю на сатъра може да намерите на ютуб адреса:
https://youtu.be/IN886J5fcSg?si=lQsljzaII2cG5DE4
Стомана/3Cr13/
Твърдост по Рокуел HRC. 57±1
Кухненски нож
Материал: неръждаема стомана
Ъгъл на острието: Над 60°
Материал на острието: неръждаема стомана
* Размери ка Сатъра
Обща дължина: 310 мм
Дължина на острието: 180 мм
Дължина на дръжката: 130мм
Ширина на ножа: 85 мм
Дебелина: 2мм
Тегло: 293гр
Оригинален японски сатър Akash, сатърът е подходящ за накълцване, раздробяване или сечене на по-тънки кости, сатърът е изработен от неръждаема стомана модел 3Cr13
Сатърът е лек и остър, подходящ е за професионална употреба или за домашно използване.
Сатърът разполага с голямо, дебело острие, подходящо за обработка на по-големи парчета месо, кости или разфасоване цели домашни птици.
Серия Asakh принадлежи към най-обхватните серии ножове в света и намира най-голям отзвук сред готварския елит и най-амбицираните непрофесионални готвачи. Острието е изработено от стомана 3Cr13 Тя е изключително устойчива на корозия и много твърда (57±1 HRC,), което запазва режещият ръб остър за по-дълго време. Готварските ножове Asakh са закалени . Така е постигнат красивия вид, който е уникален за всеки нож.
Независимо дали тепърва започвате или сте опитен готвач, този сатър е задължителен за вашата кухня. А с елегантния си и стилен дизайн, той е страхотен подарък за всеки, който обича да готви или има нужда от надеждни кухненски принадлежности.
Професионалният нож за готвач е изработен от висококачествена неръждаема стомана, осигуряваща изключителна производителност и задържане на ръба. Хранителната метална боя предлага красиво лъскаво покритие, което предпазва ножа от ръжда, корозия и залепване и гарантира, че повърхността няма да избледнее или потъмнее дори след дългосрочни трудни задачи. Ножът за готвач е специализиран в домашна и ресторантска кухня
В сравнение с други ножове, уникалният дизайн и майсторството на кухненския нож/сатър/ намалява съпротивлението и свежда до минимум залепването на храна. Острият като бръснач и издръжлив нож за готвач е перфектен при рязане, нарязване на кубчета, филийки, кълцане на зеленчуци, плодове, месо, сирене, билки и т.н. Той е най-добрият спътник за вашето време за готвене без стрес.
Какви са свойствата на неръждаемата стомана 3cr13?
* Устойчивост на корозия: Има голяма устойчивост на корозия, което е отлично за влажни места. Ако сте водолаз, нож от стомана 3cr13 би бил чудесен избор на достъпна цена.
* Острота: Едно от високите качества на 3cr13 е, че се заточва изключително лесно, а всички знаем колко е чудесно това, особено ако сте на къмпинг или на излет на открито, бързото заточване на ножа с помощта на камък за заточване винаги е по-добро от това с масат.
* Твърдост: 3cr13 е твърда стомана, въпреки че е от нисък клас, което я направи известна в производството на ножове.
* Обработваемост: 3cr13 е отлична стомана за обработване, което корелира с нейната твърдост. Стоманата предлага висока твърдост и устойчивост на повреди, което е много полезно за производителите на ножове.
Химически състав на 3cr13:
13% хром: Той подобрява твърдостта и устойчивостта на износване/корозия, но голямото му количество намалява здравината.
0,35 % въглерод: За якост на опън и запазване на ръбовете.
0,6 % никел: Подобрява здравината.
1% манган: Увеличава твърдостта и крехкостта.
1% силиций: Увеличава здравината като мангана.
0,04 % фосфор: Увеличава здравината.
0,03% сяра: Увеличава обработваемостта и намалява якостта.
Преглеждания: 501
☆
☆
☆
☆
☆
Оценка 0 от 0 глас.