Весел, сърцераздирателен и уютен мемоар, преплетен с рецепти за бананов пай и малиново суфле
Всъщност Оливия почти никога не готви. Тя е концентрирана върху правото и опитите да бъде зрял и отговорен човек. Но съдбата й нанася тежък удар. За да се възстанови, неочаквано дори за себе си, Оливия се впуска в страстно кулинарно приключение.
Тя заменя съдебната зала с готварската печка и навлиза съвсем неуверено в ексцентричния свят на пекарството. За да разбере, че истинското призвание може и да не те открие от първия път. А любовта - да се появи в най-неподходящия момент и да откаже да си тръгне...
Забавен и сърцераздирателен, уютен и увлекателен, разказът на Оливия те примамва в изкусителния свят на кулинарията. "Недопечена идея" е вдъхновяващата лична история на една млада жена в търсене на утеха, щастие и любов.
Оливия Потс е носител на няколко кулинарни награди и невероятен готвач. Тя практикува право в продължение на пет години, преди да се нaсочи към печенето. През 2017 г. завършва кулинарната академия "Льо Кордон Бльо". "Недопечена идея" е първата й книга.