Соева зона
Хранителните качества на соята, видове соеви продукти и зонови рецепти със соя
Бари Сиърс
Състояние
Забележка
Отчислена от библиотека.
Издателство
Емас
Град на издаване
София
Година
2001 г.
Език
Български
Страници
331
Корици
Меки
Преводач
от английски Красимира Матеева
Художник
Борис Драголов
Категория
Формат
200/130
Дебелина (мм)
17
ISBN
9789543570447
Бележка за книжаря
725
В най-новата си книга големият американски учен представя подробно една от най-популярните храни през последните десетилетия и отговаря на въпроси като:
* на какво се дължи действието на соята
* какви соеви продукти да купувам
* как да приготвям соевите храни
* как да приготвям любимите си ястия със соя
* колко протеин ми е нужен
* каква е разликата между тофу и темпех
* мога ли да ям много соя...
Ключови думи:
Лечебно хранене, Гладуване, Медицина за всеки