Кулинарна енциклопедия - хлябът / Bread Baking by Hand or Bread Machine → Обява 48276473

Кулинарна енциклопедия - хлябът / Bread Baking by Hand or Bread Machine
гр. Пловдив, Център Наблюдавай

Публикувана/обновена на 09 декември в 08:52 ч.

Състояние
Използвано
Доставка
Купувача
Bread Baking by Hand or Bread Machine
Добре запазена, твърди корици, 168 страници, английски език.

Хлябът има трайно кулинарно и културно значение по целия свят. Експертите-производители на хляб Ерик Трейе и Урсула Фериньо представят изкуството на правенето на хляб в тази енциклопедия с повече с 100 рецепти. Включени са международни класики като ароматна тосканска фокача с аромат на розмарин, мек маслен френски бриош, пикантен немски ръжен хляб, плоски хлябове от Индия и Далечния изток, селски селски хлябове от Франция. Богато илюстрирана, книгата Всички показва в детайли - брашна, мая и овкусители, техники за месене и оформяне.
Преглеждания: 17
Още обяви в Bazar.BG
Цена
Цена:
16 лв
1 рейтинг
Потребител 3481721
В Bazar.BG от 01 септември 2022г.
Последно активен днес в 00:00 ч.
862 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!