В Bazar.BG от 21 декември 2023г.
Последно активен днес в 17:43 ч.
Рефрактометър, предназначен за измерване на концентрацията на захар във вино, бира или ликьор и алкохолното съдържание след ферментация. Уредът е много лесен за използване, готов за измерване още от опаковката. Благодарение на ATC - автоматична система за калибриране, той може да се използва при различни температури на околната среда и не изисква повторно калибриране. Рефрактометърът не изисква електронно захранване.
Важните характеристики на рефрактометъра са:
Уредът има 3 измервателни скали:
Лесен за работа:
Ръчно калибриране: за да калибрирате ръчно устройството, уверете се, че температурата на околната среда е 20°C, нанесете 2 капки разтвор за калибриране върху стъклото на рефрактометъра и натиснете капака. Докато гледате в окуляра, завъртете винта така, че индикационната линия да е на скалата в позицията, за която е приготвен тестовия разтвор за калибрация.
Влез в профила си или се регистрирай, за да не губиш наблюдаваните обяви, търсенията си и следваните потребители – ще ги имаш навсякъде с теб.
Вход/Регистрация