Англоезичен наръчник свинепроизводството Pork Industry handbook 1999
Винтидж класьор с три пръстена, твърди корици, съдържащ над 1600 страници англоезичен текст, представляващ наръчник за производството на свинско месо на университета Purdue. Справочникът дава информация за съвременното американско производство на свинско месо с повече от 270 научнообосновани и авангардни изследвания за производители на свинско месо и свързани индустрии. Включва огромен обем текстове, създадени от експерти по свинете в университета Purdue и 18 други университета, предоставящи земя, девет държавни борда по свинско месо и Националния борд по свинското месо, в сътрудничество с Центъра за върхови постижения в свинското месо на САЩ и програмата за проверка на свинското месо. Близо 500 редактори и рецензенти са включени в проекта. Използвайте наръчника, за да извлечете максимума от вашата инвестиция, чрез достъп до информация за системите за производство и управление, бизнес и финансово управление и информация за съоръжения и оборудване. Подобрете скоростта си на печалба с изследванията на развъждането и генетиката, храненето и здравето на свинете, възпроизводството, управлението на оборския тор и качеството на свинското месо. Съдържанието включва: Системи за производство и управление, Управление на бизнеса, Човешки ресурси, Здраве на свинете, Проблеми с поведението и хуманното отношение към животните, Развъждане и генетика, Хранене на свине, Възпроизводство, Съоръжения и оборудване, Опазване на околната среда, Маркетинг, Качество на свинското месо, Безопасност на свинското месо, Статистика, Здраве и безопасност. Наръчникът ще бъде от голям интерес за всички производители на свинско месо, ветеринари и технолози. Много атрактивна цена на изданието!