Редки издания Baking Technology 1-3 Wulf Doerry Автограф → Обява 48989226

Редки издания Baking Technology 1-3 Wulf Doerry Автограф
гр. София, 7-ми 11-ти километър Наблюдавай

Публикувана/обновена днес в 10:43 ч.

Състояние
Използвано
Доставка
Купувача
Вид
Техническа литература
Много редки англоезични, отлично запазени издания на трилогията за печене на хлебни изделия от Улф
Доери. Твърди корици! В първата книга Breadmaking са описани технологиите и
рецептите за производство на много различни видове хляб. Представени са 27 формули с техните съставки и типове брашна. 240 страници. Във втората книга Controlled Baking са описани процесите на контролираното печене и замесване на хлебните изделия. Представени са в детайл и различните видове глазури и пълнежи. 276 страници. В третата книга Laminated Dough Systems е описана технологията по създаване на многослойно (ламинирано) тесто, например за кроасани. Описани са 48 формули за създаване на тестени продукти, включително сладкарски. 269 страници. И на трите издания има автограф от автора Wulf Doerry - стартирал
като техник в изследователската пекарна SWIFT and Company Chikago и
впоследствие издигнал се до директор на Изследователската група за зърнени
технологии в Американското дружество на инженерите в хлебопроизводството (сега Американско дружество по печене-AIB). Книгите ще бъдат от голям интерес за всички производители на хлебни и сладкарски изделия, както и на собственици на пицарии и технолози. Снимано е съдържанието на първите две издания и част от третото, тъй-като броя на снимките е лимитиран.
Преглеждания: 3
Другите търсят също
Препоръчани за теб
Цена
Цена:
800 лв
76 рейтинг
bricksy е онлайн
В Bazar.BG от 23 септември 2019г.
294 обяви на потребителя
Съобщи за нередност!