Доставка с Еконт
Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Битова Техника -> Кафемашини в гр. Асеновград.
SAECO - Кафемашини роботи пълни автомати, снимка 1
Обявата не е активна!

SAECO - Кафемашини роботи пълни автомати, Не е указана

гр. Асеновград, Пловдив Изтекла/Деактивирана на 27 октомври в 20:36 ч.
Състояние
Използвано
Доставка
Лично предаване
Вид
Кафеавтомати
SAECO - Кафемашини роботи пълни автомати
Saeco Incanto Rondo Plus - 298
Saeco Minuto - 248
Saeco Minuto Focus - 328/348
Saeco moltio - 338
Saeco Intelia - 358

има ги в отделни обяви с много снимки...
Декалцирани са с професионален препарат на хранителна основа Calcinet, сменени са всички прегорели силиконови О-пръстени с нови, групите са смазани с грес също на хранителна основа по стандарта NSF H1 и ISO 21469 за случаен контакт с храни! Напълно автентични, в заводски вид, а не събирани от депо за електронна скраб... Мелят, дозират и правят убийствено Еспресо с плътен каймак. Работят с кафе на зърна, а повечето и със смляно. Имат накрайник за чай, мляко, капучино, горещ шоколад или 3в1. Подходящи за дом, офис, кафене и малки магазини или заведения. Ползвани само в домашни условия - лична колекция!
Регулиране: едрината на мелене; доза на смилане 5-9гр.; количество на каймака - SBS; височина на чашата; единично или двойно кафе.

Програмиране: дължини на кафето; температура на водата; изплакване при вкл./изкл.; затопляне на чашите; вкл./изкл в определен час; часовник; брояч на кафета; таймер за самоизключване; твърдост на водата; авт.декалциране; попарване за максимално извличане на екстракт и аромат...Възможност за изкупуване или замяна с доплащане за друг модел във времето.

Ремонт на всички модели кафероботи от марките SAECO, SPIDEM, GAGGIA, ROTEL, SOLIS, MIOSTAR, KONING.
Преглеждания: 20 801
Още обяви в Bazar.BG