Доставка с Еконт
234

Аксесоари за кърмачки

 Йорданов: Радеви са в нарцистично умопомрачение
Йорданов: Радеви са в нарцистично умопомрачение
преди 29 минути
ООН призовава за помощ: Над 100 000 бежанци от Судан се намират в Чад
ООН призовава за помощ: Над 100 000 бежанци от Судан се намират в Чад
преди 12 минути
« Предишна 1 2 3 4
Текуща категория: Обяви за Аксесоари за кърмачки
Оценете обявите за “Аксесоари за кърмачки”
Оценка 4.8 от 15 гласа.

Периода на кърмене е много важен за правилното развитие и подхранване на бебенцето и за целта съществуват някои аксесоари, които ще улеснят и подобрят процеса. Това например са възглавници, ръчни или електрически помпи за кърма, сутиен за кърмачки и т.н. Какви специални продукти ще откриете в раздела на Bazar.bg и защо се нуждаете от тях? Как онлайн обявите на сайта ще Ви помогнат да откриете всичко необходимо на едно място?

Какви продукти за кърмачки ще намерите в сайта

Продуктовата гама в раздела е толкова разнообразна, че едва ли ще има жена, която да не намери нужните й аксесоари. Това са например:

  • възглавници;
  • електрически или ръчни помпи за кърма;
  • сутиен за кърмене и т.н.

Всичко изброено и още куп допълнителни принадлежности ще откриете на едно място само в онлайн обявите на Bazar.bg

Защо е важно да имаме нужните аксесоари при кърмене

Този период може да бъде много по-приятен и лесен, благодарение на различните днес принадлежности. Например, кърмачките могат да се възползват от специалните възглавници за по-лесното позициониране на бебето към гърдата. Без значение дали ръчна или електрическа, помпата спомага за източването на цяла кърма от гърдите, с което се предотвратява развитието на мастит.

Сутиенът за кърмене от своя страна осигурява на по-чувствителните гърди повече пространство за “дишане”. За да закупите изгодно, разгледайте онлайн обявите на Bazar.bg и ще се уверите в достъпността на цените.

Как Bazar.bg помага в избора на майките

Ползата от употребата на онлайн платформата ни за безплатни обяви и по-специално съответния раздел ще помогне на майките осигурявайки им на едно място всички необходими аксесоари за кърмачки. Това са например възглавници, ръчни или електрически помпи за кърма, сутиени и т.н. Уверете се дори още сега!