ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби
98

бои, лакове и мазилки

Руски губернатор нарежда на подчинените си да манипулират данните за коронавируса
Руски губернатор нарежда на подчинените си да манипулират данните за коронавируса
преди 29 минути
Заловиха 100 килограма хероин на ГКПП "Капитан Андреево"
Заловиха 100 килограма хероин на ГКПП "Капитан Андреево"
преди час и 5 минути
« Предишна 1 2 3 4 5
Текуща категория: Обяви за Бои, лакове, мазилки
Оценете обявите за “Бои, лакове, мазилки”
Оценка 5 от 1 глас.

Боите, лаковете и мазилките са важни материали за всеки ремонт. С тях се добавят финалните щрихи и се придава външният облик на помещението или сградата. Обявите в Bazar.bg предлагат много и различни разновидности от споменатите артикули, с които да завършите ремонтните си занимания.

По какво се отличават боите, мазилките и лаковете

Всички те се различават на първо място по предназначението си. За всяка дейност се използва специфичен материал. Боите основно се прилагат при боядисването на следните видове повърхности:

  • за стена - най-често се работи с латекс;
  • за стъкло - с подходяща боя можете не просто да оцветявате, но и да рисувате;
  • за дърво - използва се такава, която позволява отлично покритие на дървения материал, често се употребява блажна;

Що се отнася до лаковете, тяхното основно предназначение е да предпазват от нараняване, да придават блясък и да заглаждат повърхността, върху която са нанесени. Най-често се използват за лакиране на подови настилки, като паркет, както и за дървени повърхности. Мазилките се използват с оформяща цел. Най-търсените разновидности са венецианската, минералната, интериорната, фасадната и декоративната. Мазилка се прави основно на външни и вътрешни стени, огради, стълби, коридори, тераси и др. 

Как да изберем

Изборът на подходящи материали стои в основата на успешния ремонт. Затова е важно да се залага на качествени такива. Освен това те трябва да са съобразени с вида на повърхността, върху която ще се прилагат. 

Как Bazar.bg помага на своите клиенти

Разглеждайки предложените в този раздел стоки, сами ще се убедите, че можете да си набавите всичко необходимо само с няколко клика. Не е нужно да губите време в обикаляне на строителни магазини, поръчайте онлайн бързо, лесно и удобно!