Доставка с Еконт
142

Бояджийски услуги

Затварят руските консулски служби в България
Затварят руските консулски служби в България
преди 2 часа и 59 минути
Коалиционен съвет заседава за правителство
Коалиционен съвет заседава за правителство
преди 3 часа и 24 минути
« Предишна 1 2 3
Текуща категория: Обяви за Бояджийски услуги
Оценете обявите за “Бояджийски услуги”
Оценка 4.6 от 158 гласа.

Боядисването изглежда една от най-лесните ремонтни дейности, но и то има своите специфики, а и е доста трудоемко. Ако имате нужда от бояджийски услуги, вижте офертите в раздела!

Кога са ни нужни бояджийски услуги

Почти никой ремонт не може да мине без тези услуги. Без значение дали сменяте мебелите, поставяте нова дограма, ремонтирате електроинсталацията или поставяте изолация (вътрешна или външна), задължителен елемент от довършителните дейности е полагането на нов пласт боя. Дори и без да има други дейности, боядисването, само по себе си, често играе ролята на освежаващ ремонт, с който лесно и икономично можем да придадем ново настроение на помещението.

Как да изберете боя според типа повърхност

  • За бояджийските дейности върху вътрешни стени и тавани обикновено залагаме на т.нар. водоразтворими (вододисперсни) бои от типа на латекс;
  • За фасади на къщи обикновено се препоръчват силикатни бои – също са водоразтворими, но не пропускат вода;
  • Когато става дума за огради, врати и стълбища, добър избор са акрилните бои, които предпазват от корозия;
  • Силиконовите бои комбинират предимствата на акрилните и силикатните бои, като покриват повърхността със слой, по който влагата и замърсяванията се плъзгат.

Защо Bazar.bg е предпочитан сайт за обяви

Машинно, ръчно или прахово – на страниците ни ще откриете многобройни обяви за различен тип бояджийски услуги в цялата страна. Цените се определят според квадратурата и типа боядисване. Открийте най-добрите майстори онлайн на Базар.бг!