Доставка с Еконт
29

Чау Чау

  Галерия   Списък   
Напрежение в Южна Америка! Не искаме война
Напрежение в Южна Америка! Не искаме война
преди час и 49 минути
Депутатите решиха : Без "донос- бонус", прагът за плащанията в брой остава 10 000 лв.
Депутатите решиха : Без "донос- бонус", прагът за плащанията в брой остава 10 000 лв.
преди 2 часа и 52 минути
Текуща категория: Обяви за Чау Чау
Оценете обявите за “Чау Чау”
Оценка 4.5 от 185 гласа.

Кучетата Чау-чау са изключително симпатични и красиви животни, напълно подходящи за домашно отглеждане. Каква обаче е особената характеристика на породата? От къде да се сдобием с чистокръвно животно и защо обявите на онлайн платформата Bazar.bg са най-доброто място?

Как се отглежда породата Чау-чау

Важно условие е редовната, но не прекалено изморителна физическа активност на животното. Поради гъстата си и дълга козина, добър вариант е през лятото това да се прави сутрин или вечер по хлад. Тези кучета не се чувстват добре на топло, така че ако климатът е умерен и хладен, може да се отглежда и навън в двора.

Какво е характерно за нея

Те са изключително екзотични, благодарение на дългата си и гъста козина, заради която приличат на мечета. Имат широка предна челюст. Тъмните им овални очи са леко приведени по краищата, откъдето идва и сърдитият им вид. Вече може би търсите начин, за да се сдобиете с представител на тази порода - в Bazar.bg сте на правилното място. 

От къде бихме могли да закупим такова куче

Най-добрия вариант е да прегледате многобройните и постоянно увеличаващи се онлайн обяви в Bazar.bg. При нас Ви очакват породисти Чау Чау както от развъдник, така и от индивидуални продавачи с отлична характеристика на най-добри цени.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото при нас Ви очаква:

  • най-голямо разнообразие на онлайн обяви;
  • в голям процент коректни продавачи;
  • възможност за покупка от развъдник.