Доставка с Еконт
260

Йоркширски териери

Естония: Русия не е сериозно отслабена от войната
Естония: Русия не е сериозно отслабена от войната
преди час и 12 минути
Стефан Янев: Не взимаме страна и търсим условия за диалог
Стефан Янев: Не взимаме страна и търсим условия за диалог
преди 57 минути
« Предишна 1 2 3 4
Текуща категория: Обяви за Йоркширски териер
Оценете обявите за “Йоркширски териер”
Оценка 4.5 от 391 гласа.

Всички познаваме тези дребни, декоративни и много симпатични домашни любимци. Йоркширските териери произхождат от Англия и са селектирани като порода преди края на XIX-ти век.

Как се отглежда породата Йоркширски териер

Отглеждането им е лесно в апартамент. Те са от типа кучета, които не изискват много място. Възпитанието при тях е важно, защото при липса на социализация, йоркито може да стане агресивно към други кучета. Самата порода е доминантна и агресивна. Винаги е добре да го разхождате с каишка, за да избегнете някоя неприятна ситуация. Имайте предвид, че тези животни са:

  • игриви и енергични;
  • капризни;
  • лесни за поддръжка по отношение на козината.

Какво е особено при храненето им

Изключително важно е йоркито да има добре изготвен хранителен режим. Храната често е доста скъпа, защото самите животинки са претенциозни и изискват първо качество. Продуктите са специализирани за йоркширски териер. Не е проблем да давате и това, която Вие ядете, стига да проверите за правилните количества и начин на поднасяне.

Как можем да се сдобием с такова куче

Има доста начини да си вземете йоркширски териер: от развъдник или от частно лице чрез онлайн обява. Изборът е изцяло Ваш.

Как Bazar.bg помага да си намерим домашен любимец

Искате ново другарче вкъщи? Bazar.bg е чудесен помощник и ще улесни всеки чрез селекцията ни от обяви с най-разнообразни цени!