Доставка с Еконт
44

Гледане на възрастни хора

"Възраждане" излиза на протест срещу еврото
"Възраждане" излиза на протест срещу еврото
преди 43 минути
Киев получи първа доставка от испански системи за ПВО
Киев получи първа доставка от испански системи за ПВО
преди 17 минути
Текуща категория: Обяви за Грижа за възрастни
Оценете обявите за “Грижа за възрастни”
Оценка 4.5 от 82 гласа.

Поради натовареното ежедневие на повечето домакинства днес, грижите за възрастните болни стари хора е голям проблем за тях. Какви са решенията в подобен случай и можем ли да си поръчаме почасово, за цял ден или денонощно гледач? Какви грижи ще се полагат и как онлайн обявите на Bazar.bg ни помагат да си намерим домашни асистенти?

Какви варианти има за гледане на възрастни хора

Съществуват няколко варианта за грижа, като изпращането на болните в домове, извикването на гледач почасово с посещение всеки ден, с посещение за цял ден, денонощно, срещу унаследяване.

Също има вариант посещението на асистента да е в рамките на един час, през който възрастният човек да бъде придружен до лечебно заведение или просто да излезе на разходка. Като цяло агенциите, предлагащи подобни услуги, осигуряват гъвкави варианти, които могат да се персонализират спрямо Вашите предпочитания и нужди относно асистенцията към старите хора.

Какви грижи трябва да се полагат за стари хора

Съвременните агенции за грижа на възрастните предлагат различни пакети:

  • Асистенция при личната хигиена;
  • При необходимост от дългото Ви отсъствие от дома;
  • Придружител при разходки и занимания;

Как Bazar.bg ни помага

Помощта на платформата се изразява в осигуряването на раздел от онлайн обяви с услуги за гледане на стари хора. Тук само за секунди ще разгледате и сравните цените на отделните предложения от цяла България, което се дължи на голямата популярност на сайта, така че възползвайте се!