Доставка с Еконт
165

Изолации

  Галерия   Списък   
През 2014 г. руската армия наистина щеше да превземе Киев за три дни
През 2014 г. руската армия наистина щеше да превземе Киев за три дни
преди 1 минута
Денков и Габриел дават оценка на министрите от кабинета
Денков и Габриел дават оценка на министрите от кабинета
преди 11 минути
« Предишна 1 2 3
Текуща категория: Обяви за Изолации
Оценете обявите за “Изолации”
Оценка 4.5 от 77 гласа.

Добрата изолация е от изключително значение за запазването на топлината у дома, поставянето ѝ е отлична дългосрочна инвестиция. В сайта за онлайн обяви Bazar.bg ще намерите необходимите материали и инструменти за тази цел на добри цени. 

Отплаща ли се такъв тип инвестиция

Основната причина да направите топлоизолация на жилището си, е желанието то да бъде по-топло и така да намалите разходите отопление. Плюсовете обаче са много повече. Една от ползите от изолацията е, че през горещите летни дни в дома ви ще бъде по-прохладно. Друго преимущество са шумоизолиращите свойства, които има. Сред важните предимства се нарежда и фактът, че предпазва от неблагоприятни явления, като образуване на мухъл по стените. 

Къде е нужно да поставим изолация

Правят се два вида - външна и вътрешна. Тя може да се постави на стените, тавана, покрива и пода на къщата или апартамента. В банята и на терасата е необходимо да се направи хидроизолация за справяне с влагата и последиците от нея. От изключително значение за качествената изолация е изборът на подходящи материали. Всеки от тях има специфични характеристики, по които да се ръководите. Ето списък с най-често използваните: 

  • минерална вата - бива каменна и стъклена; 
  • стиропор - най-популярният материал, лесен за обработка и монтаж; 
  • фибран - с отлична топлопроводимост; 
  • гипсокартон - употребява се при изработка на окачени тавани. 

Защо да се доверим на Bazar.bg

Тази категория ви позволява да си набавите точните консумативи за ремонта на своя дом. Изберете онези, които отговарят на нуждите и бюджета ви.