14

Курсове по рисуване

Четвърта вечер протести в София (ВИДЕО)
Четвърта вечер протести в София (ВИДЕО)
преди 3 часа и 15 минути
Тръмп се появи за първи път с маска
Тръмп се появи за първи път с маска
преди 32 минути
Текуща категория: Обяви за Курсове по рисуване
Оценете обявите за “Курсове по рисуване”
Оценка 4.8 от 11 гласа.
Подобни предложения: Хигиенисти в училища

Летните курсове по рисуване са невероятна терапия за усъвършенстване на фината моторика, познаването на цветовете и майсторското им съчетание. За кого обаче са предназначени и какви познания ще придобиете след преминаването им? По какъв начин онлайн обявите на Bazar.bg ще Ви помогнат в тази посока?

За кого са подходящи курсовете по рисуване

Предимно са посещавани от начинаещите или напреднали възрастни и деца, където придобиват специални умения и познания. Предназначени са за хората с усет към детайла, перспективата и контраста. Също така, курсовете по рисуване са и за хората с влечения към изобразителното изкуство и творчеството върху хартия. Ако сте студент или ученик и търсите подготвителни уроци за кандидатстване в училища по изкуство, подобни обучения ще са Ви от истинска полза.

Какви знания ще придобием

По време на специализираните летни курсове по рисуване за начинаещи и напреднали деца и възрастни ще придобиете познания по създаване на обем и перспектива върху бялото платно. Ще се научите на техники за създаване на цветова тоналност и нейното съчетание. Също, ще започнете да предавате формата и цветовите контрасти, както и да изобразявате настроенията на образите, ще развиете креативното мислене и прецизното отношение към детайла.

Защо да изберем Bazar.bg

В платформата за безплатни онлайн обяви Bazar.bg ще откриете различни оферти, както за начинаещите художници, така и за напредналите. Особеното при нас, е че: 

  • В специалния раздел за кратко време можете да разгледате различните оферти;
  • Да сравните цените;
  • С един клик да получите повече информация;
  • Използвате иновативни инструменти за бърз и директен контакт с търговеца.