Доставка с Еконт
ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби
5

Курсове за бармани и сервитьори

  Изглед Галерия Галерия   Изглед Списък Списък   


Текуща категория: Обяви за Курсове за бармани и сервитьори
Оценете обявите за “Курсове за бармани и сервитьори”

Курсовете за бармани и сервитьори са изключително популярни и търсени предимно от младите хора, желаещи да се развиват в ресторантьорския бизнес. Те включват различни обучителни програми, за които ще стане дума по-долу в статията ни, а също ще научите и къде можете да работите след това. Ще разберете как онлайн обявите на Bazar.bg могат да са Ви от помощ в това начинание?

За кого са подходящи курсовете за бармани и сервитьори

Тъй като в голяма част от случаите, дейността се развива в заведения, ресторанти и барове, персоналът е съставен от млади хора. Те обаче трябва да имат определени умения, като: 

  • Комуникативност;
  • Добра памет;
  • Базови познания по психология;
  • Приятна външност;
  • Учтивост.

 

В специализираните центрове се провеждат интензивни курсове за начинаещи и професионални бармани и сервитьори. Те включват обучения по сервиране на алкохол, правене на коктейли и други теоретични практики.

Къде можем да работим след това

Съществуват множество различни интензивни курсове за професионални и начинаещи бармани и сервитьори, които преминавайки съответното обучение имат възможност да започнат работа в ресторанти, барове и различни заведения. На подобни места предимно се сервира алкохол и различни по вид коктейли, но има и определени изисквания, като познания по мърчандайзинг, познаване на гамата от коктейли и алкохол, както и запомняне на рецептите за приготвянето им.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Защото дневно онлайн платформата ни се посещава от стотици хора и в специалната категория можете да разгледате обявите от цяла България. Това означава, че Вие с един поглед ще видите цените, а с един клик подробностите около избраното от Вас специализирано обучение.