Доставка с Еконт
98

Течности за електронни цигари

"Възраждане" излиза на протест срещу еврото
"Възраждане" излиза на протест срещу еврото
преди час и 3 минути
Киев получи първа доставка от испански системи за ПВО
Киев получи първа доставка от испански системи за ПВО
преди 37 минути
« Предишна 1 2
Текуща категория: Обяви за Пълнители
Оценете обявите за “Пълнители”
Оценка 4.5 от 76 гласа.

Пълнителите за електронните цигари представляват определени дози със специална течност, която се пъхва в съответното място на устройството. Колко често обаче трябва да ги презареждаме и с какво разделът от онлайн обяви на Bazar.bg може да ни помогне?

Колко често трябва да се презареждат пълнителите на електронните цигари

Това много зависи от интензивността на пушенето. Ако сте страстен пушач, по-често ще се налага да презареждате пълнителя за електронни цигари и обратното. Процесът по подмяната е лесен и е необходимо просто да извадите изхабения консуматив и да добавите новия. Някои видове се пълнят, което изисква малко концентрация за да не прелее течността, но бързо се свиква.

Какво ще намерите на страницата

Тук имате различни видове от екзотични вкусове, като ябълка, малина, праскова и т.н. Също така, можете да избирате и от варианти:

  • С никотин - препоръчва се за изпитващите никотинов глад пушачи;
  • Без никотин - за тези, които не са страстни пушачи, а го правят за удоволствие.

 

При нас ще откриете онлайн обяви от различни разновидности на пълнители за електронни цигари, във всяка опаковка от които са достъпни определени бройки. За информация, необходимо е да щракнете върху описанието на обявата.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото достъпните при нас оферти са сред най-евтините в страната и тук можете да видите предложения от цяла България, както и техните цени. За да се възползвате, просто посетете раздела ни и направете бърз поглед на онлайн обявите. След своя избор, просто се свържете с продавача и уточнете подробностите около доставката и заплащането.