Доставка с Еконт
377

Табакери

  Галерия   Списък   
Битката на танковете! Украинските Abrams са изложени на сериозна опасност и понасят поражения
Битката на танковете! Украинските Abrams са изложени на сериозна опасност и понасят поражения
преди час и 1 минута
Илия Тодоров: Експертизите проточват делата за загинали на пътя
Илия Тодоров: Експертизите проточват делата за загинали на пътя
преди час и 23 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6
Текуща категория: Обяви за Табакери
Оценете обявите за “Табакери”
Оценка 3.5 от 2 гласа.

Защо ни е табакера

Старомодно? Не, стилно! Така изглеждат притежателите на табакера. Ако и вие искате да сте сред тях, попаднали сте на точното място.

Как се използва табакерата

Тя е малка елегантна кутия, която може да се използва за тютюн или за цигари. Моделите за тютюн са били кръгли и днес са по-рядко разпространени, а тези за цигари за правоъгълни, като на двете страни на кутията с ластик или с друго приспособление се придържат цигарите. Някои от най-изящните модели са изработвани от сребро, слонова кост, янтар, дърво и са украсявани с инкрустирани камъни, изображения, релефи.

Целта на тази вещ е да съхранява късовете. За разлика от картонената кутия, при тази няма опасност от смачкване или навлажняване. И цигарите винаги са подредени. И със сигурност избягвате стряскащите снимки по фабричните кутии, демонстриращи вредата от тютюнопушенето.

Някои от съвременните модели са предназначени за електронни цигари.

Подходящи ли са за подаръци

Всъщност, в повечето случаи табакерите се взимат именно за подарък. Те са чудесен избор, тъй като демонстрират класа, усет към детайла, стил, непреходност, високо качество. С жеста на подаръка негласно казвате на този, на когото го поднасяте, че той притежава именно тези качества.

Какви видове ще откриете в раздела Bazar.bg

  • Кожени;
  • Дървени;
  • С антикварна стойност;
  • Алуминиеви в различни цветове;
  • Стоманени;
  • С вградена запалка;
  • Кутии за пури;
  • Калъфи за кутия с цигари.

Без значение дали търсите този аксесоар за себе си или за подарък, отделете няколко минути да огледате обявите. Ще откриете чудесни предложения, изящни изработки, модерни визии и ретро дизайни. И всичко това – на атрактивни цени. Това е раздел за ценители и със сигурност ще намерите сред офертите това, което търсите. Уверете се сами!