Доставка с Еконт
178

Пиана

Минус 600 окупатори за денонощие, загубите на руснаците надхвърлиха 87 хиляди
Минус 600 окупатори за денонощие, загубите на руснаците надхвърлиха 87 хиляди
преди 33 минути
Корнелия Нинова: Има - няма правителство, бюджет трябва да има
Корнелия Нинова: Има - няма правителство, бюджет трябва да има
преди 22 минути
« Предишна 1 2 3
Текуща категория: Обяви за Пиана
Оценете обявите за “Пиана”
Оценка 4.6 от 118 гласа.

Пиано или синтезатор да купим?

Призвание, хоби, любов, професия... всичко това е музиката. Ако тя е изкушила и вас не само като слушател, но и като изпълнител, но все още не сте намерили перфектния инструмент, ние можем да помогнем. Вижте как.

Каква е разликата между акустично и дигитално пиано

Акустичният инструмент е класиката. При него всеки удар на клавишите предава движението на покрити с филц чукчета, удрящи струни, всяка от които звучи с различна честота. Макар да има доста добри образци, никой дигитален синтезатор не е успял напълно да пресъздаде звученето на истинското механично пиано.

Дигиталният вариант обаче също има своите предимства. Дава много повече възможности, възпроизвежда разнообразни звуци, имитира цигулка, роял, китара, а силата на звученето му може да се променя. Негово предимство е още мобилността и компактността му.

Какви видове ще открием в раздела

  • механични (австрийски, немски, руски);
  • с антикварна стойност;
  • рояли;
  • аксесоари (педали, столчета, метрономи и др.)
  • синтезатори (Yamaha, Casio).

Защо да го закупим от Bazar.bg

Подобна покупка не се прави набързо. Тя изисква познаване на сферата и предварителни проучвания. Защото това е вещ, която ще бъде с вас в продължение на години и трябва да е качествена.

В нашия специализиран раздел ще откриете съвсем нови, наскоро изработени класически модели, както и автентични красиви ретро изработки с история. Ако пък търсите качествен синтезатор, имаме много и от тях – нови или втора ръка. Можете да конкретизирате търсенето си според цена, състояние, а също и град на продавача, така че имате възможност и да изпробвате инструмента преди покупка.

Разгледайте предложенията, снимките и параметрите. Сравнете цените. Истински находки са скрити между нашите онлайн страници. Открийте ги!