Доставка с Еконт
2

Риджбек

  Галерия   Списък   
Йорданският крал разговаря с Джо Байдън за Израел
Йорданският крал разговаря с Джо Байдън за Израел
преди 5 часа и 15 минути
Кирил Петков: Израел победи, всички дронове и ракети са уловени
Кирил Петков: Израел победи, всички дронове и ракети са уловени
преди 5 часа и 8 минути
Вижте други обяви от “Кучета”


Текуща категория: Обяви за Риджбек
Оценете обявите за “Риджбек”
Оценка 4.6 от 9 гласа.

Какъв характер има породата Риджбек

Риджбекът е много силен, като опърничавостта му може да варира от инат до решителност. Въпреки че вкъщи поведението му е спокойно и уверено, породата трудно се социализира с други непознати хора и животни. Това не е подходяща порода за стопани, които за пръв път ще имат куче. Трябва им опитен стопанин и обучение, като много стриктно трябва да започне отрано, всеки ден.

Какво е специфичното при тези кучета

През вековете породата се е развивала в два основни вида:

  • Тайландски;
  • Родезийски. 

Тайландския вид е много умно и атрактивно куче, като напоследък основно се отглежда като домашен любимец. Известен е със своя добре развит интелект и официално е признат, като национална порода на Тайланд. Родезийски Риджбек е готов за лов по всяко време . При добро обучение Родезийски риджбек е  перфектно ловно куче и дори може да вади дивеч от вода, защото е много добър плувец. 

От къде можем да осиновим

Това става като отиде в развъдник и там избере кучето – щастливец. Развъдник може да откриете и в онлайн на сайтът на Bazar.bg. Индивидите, които можете да осиновите са обезпаразитени, ваксинирани и кастрирани. Изготвят се нужните документи от към страна на развъдника, в който се описва, че е задължен да оказва първа помощ при възникнали проблеми. След това, вие с радост може да си го отведете вкъщи.

Как Bazar.bg помага в избора ни.

В раздела на Bazar.bg може лесно да откриете обяви на страхотни цени. На онлайн сайта по всяко време може да филтриране обявите по цена, вид и местонахождение, а съвременните системи, които осигуряват условия за онлайн пазаруване, правят поръчката мигновено да бъде обработена и пратена към вашия адрес.