Доставка с Еконт
90

Дава под наем Стаи под наем в гр. Пловдив

Проф. Николай Радулов пред ФАКТИ: Пълна подкрепа към кабинета на Асен Василев не сме обещавали
Проф. Николай Радулов пред ФАКТИ: Пълна подкрепа към кабинета на Асен Василев не сме обещавали
преди 45 минути
Лена Бориславова: Разследването срещу мен е по една устойчива опорка
Лена Бориславова: Разследването срещу мен е по една устойчива опорка
преди 15 минути
« Предишна 1 2
Текуща категория: Обяви за Стаи под наем
Оценете обявите за “Стаи под наем”
Оценка 4.5 от 1264 гласа.

Поради наличието на много исторически, културни и архитектурни забележителности и събития, Пловдив е целогодишно посещаван от огромен брой туристи. Сред по-значимите културни събития са: балетни и театрални постановки, фестивали, концерти на изпълнители и групи от световна величина. Поради авторитета и популярността на висшите учебни заведения в града, той приютява и много студенти, включително чуждестранни. За нуждите на всички гости от място, където да пренощуват, все по-често се предлагат стаи под наем за краткосрочно ползване.

Стаите под наем са добра опция за всеки, който гостува на Пловдив за няколко дни, или просто го посещава с конкретна цел: културно събитие, работен ангажимент, срещи от личен характер. Те са доста по-бюджетният вариант от нощувка в скъп хотел или от алтернативата да се натрапите в дома на приятел и да го поставите в неловко положение, ако не е удобно да Ви приеме. Стаи се предлагат на различни цени в зависимост от самите условия - обзаведени или необзаведени, оборудвани с всичко необходимо, или по-оскъдно снабдени.

По какви критерии да изберете подходящо помещение в Пловдив

В Пловдив стаи под наем се предлагат и за дългосрочно ползване. Те се обитават главно от студенти с динамично ежедневие, които прекарват сравнително малка част от деня в помещението. Те не се вълнуват от комфорт, луксозен интериор и твърде много удобства, тъй като определяща за тях е ниската стойност на наема. Освен локация, която е максимално удобна и Ви дава оптимална гъвкавост, съветваме Ви да изберете стая под наем, отговаряща, ако не на всички, то поне на повечето от посочените по-долу критерии:

  • Местоположение с удобни транспортни връзки;
  • Състояние на помещението;
  • Самостоятелна стая под наем (без хазяи и съквартиранти);
  • Обзавеждане и електроуреди;
  • Интернет/окабеляване;
  • Охрана/контролиран достъп;
  • Паркинг.

Какви предложения за Пловдив ще намерите в Базар

Онлайн, на Bazar.bg, Ви предоставяме огромен асортимент от обяви за евтини самостоятелни помещения за нощувки, предлагани както от собственик, така и от агенции за недвижими имоти. Те се намират на едни от най-ключовите и стратегически локации в града и се отдават за краткосрочно и по-продължително ползване от наематели. Независимо от повода и причината, поради които го посещавате, Пловдив винаги ще Ви посрещне с отворени обятия. Не пропускайте шанса си за визита, а защо не и по-дългосрочен престой?