Доставка с Еконт
71

Дава под наем Стаи под наем в гр. Варна

Потушиха огъня в Рила
Потушиха огъня в Рила
преди 27 минути
Сандов: Софийската котловина е достатъчна да захранва всички населени места с топла вода
Сандов: Софийската котловина е достатъчна да захранва всички населени места с топла вода
преди 19 минути
« Предишна 1 2
Текуща категория: Обяви за Стаи под наем
Оценете обявите за “Стаи под наем”
Оценка 4.5 от 1260 гласа.

Представете си, че планирате кратко пътуване до Варна, но не смятате да изпадате в излишно разточителство и да правите резервация в скъп хотел? Коя е първата опция, която Ви хрумва? Съвсем очаквано и обяснимо - да потърсите стаи под наем за няколко нощувки. Основният аргумент е, че това би Ви спестило доста ненужни разходи. По-изгодно и удобно е, по-неангажиращо, а и в повечето случаи условията са не по-малко добри, отколкото в хотел.

Много хазяи отдават стаи под наем за дългосрочно ползване във Варна. От възможността да наемат имот директно от собственик и без посредник обикновено се възползват студенти и то най-вече в случаите, когато имотът се намира на удобна за тях локация. Причините: доста по-комфортно е от студентско общежитие и далеч по-евтин вариант от наемане на самостоятелна квартира в града. В тези случаи традиционно най-предпочитани са самостоятелни стаи без хазяи.

С какво да се съобразите, когато търсите стаи под наем във Варна

Както в повечето случаи, и тук наблюдаваме поляризация при предлаганите цени, най-вече в зависимост от локацията. Ако искате да се възползвате от по-евтини оферти, избягвайте обяви за стаи под наем в по-централните части на Варна. Много предпочитани са и имотите, разкриващи красиви гледки към плажната ивица и Морската градина. Те обичайно се наемат от по-платежоспособни гости на града или чужденци през летния сезон. От Bazar.bg Ви съветваме да обърнете внимание на няколко основни фактора, които в значителна степен повлияват на стойността на офертите:

  • Местоположение на сградата, в която са ситуирани обектите, предлагани под наем във Варна;
  • Самостоятелни ли са или със съквартиранти/хазяи;
  • Обзаведени или необзаведени се предлагат;
  • Имат ли собствен санитарен възел;
  • Имат ли отделен електромер;
  • Имат ли включени окабеляване и интернет;
  • Дългосрочно ли се предоставят или само за нощувки.

Защо да търсите стаи под наем чрез Bazar.bg

В Базар имате на разположение многообразие от опции за нощувки във Варна. Тук ще откриете огромен брой обяви, с които шансът да попаднете на идеалната за Вас е съвсем реален. Предлагаме оферти както от собственици, така и от агенции с авторитет и мащабен поглед върху процесите на сцената на имотния пазар. На Ваше разположение са различни категории имоти - както по-бюджетни, така и по-изискани. Следете онлайн всички ъпдейти и не забравяйте да се информирате добре, преди да пристъпите към действие.