26

Котешка суха храна

България с невероятни оферти. Все повече румънци тръгват към страната
България с невероятни оферти. Все повече румънци тръгват към страната
преди 10 часа и 13 минути
Нов скок на заразените, жертвите вече са 250
Нов скок на заразените, жертвите вече са 250
преди 56 минути
« Предишна 1 2
Текуща категория: Обяви за За котки
Оценете обявите за “За котки”
Оценка 5 от 2 гласа.

Балансираното и правилно хранене на домашните любимци е от изключителна важност за тяхното отлично здравословно състояние. Това лесно може да се постигне с подходящата суха храна за котки. Какво обаче е съдържанието и различията между ниския и високия клас? С какво платформата за безплатни онлайн обяви Bazar.bg превъзхожда тематичните сайтове?

Какви съставки има в сухата котешка храна

Обикновено, тя е на гранули и опакована в различни по размери найлонови торби, от които можете спрямо големината на домашния Ви любимец да закупите. Сухата храна за котки е значително по-дълготрайна от мократа,  в зависимост от класа, съдържанието й значително се различава. За най-добро качество, заповядайте в специалния онлайн раздел на сайта за безплатни обяви Bazar.bg

Какви са различията между ниския и високия клас

Основно се разделя на три класа: 

  • нисък;
  • среден;
  • висок.

Различията помежду им е именно в хранителното съдържание. Тоест, свойствата на супер премиум-а (най-висококласния) са най-високи. Това са например протеини, витамини и т.н. Също, подобен тип са и най-калорични, подхранващи организма. За да направите най-изгодната покупка дори и в този момент, посетете специалния раздел от онлайн обяви на Bazar.bg и ще откриете колко ниски могат да са цените.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото тук буквално ще откриете най-добрата суха храна за котки. Също така, онлайн обявите ни постоянно се променят, така че винаги можете да откриете нови и изгодни предложения. Уверете се сами дори и в този момент.