575

USB Флаш памети

Трети ден: "Оставка", "Мафия", "Гешев е позор" (ВИДЕО)
Трети ден: "Оставка", "Мафия", "Гешев е позор" (ВИДЕО)
преди 4 часа и 38 минути
Ето с колко увеличи парите си само за ден Илон Мъск
Ето с колко увеличи парите си само за ден Илон Мъск
преди 6 часа и 11 минути
« Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Текуща категория: Обяви за USB Flash памети
Оценете обявите за “USB Flash памети”
Оценка 4.5 от 28 гласа.
Подобни предложения: Трансмитер за кола с флашка

Преносът на данни е едно от онези неща, които могат да бъдат страшно затормозяващи. Понякога имейлите не могат да надвишават определен размер и не можем да препратим снимките си, а друг път искаме просто да си пуснем музика в колата. В моменти като тези, имаме нужда от USB флашка.

Какво е флаш памет

Флаш памет е устройство, което се ползва за запазване и пренос на данни чрез USB порт за свързване. Приспособленията от този вид са малки по размер, нямат нужда от захранване, за да работят, а понякога са в интересни декоративни форми. Флашките се използват за качване на различни файлове, които след свързване, стават достъпни на други устройства. 

Каква USB памет да изберете

Има няколко важни характеристики, които трябва да имаме предвид при избора на флаш памет. Видът порт, който ползва флашката, е от голямо значение. Засега най-разпространен е тип “A” порт, но тип “C” става все по-популярен сред новите устройства. Други важни параметри са:

  • капацитет - 2GB÷512GB;
  • стандарт за скорост - USB 1.0/2.0/3.0/3.1;
  • протоколи за сигурност.

Според нуждите ви, тези характеристики имат различна тежест. Ако смятате да пренасяте нещо по-голямо от Word или Excel файлове, е препоръчително да се запасите с по-голям капацитет.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

Онлайн платформата Bazar.bg разполага с множество актуални обяви, от които вие можете да изберете перфектното устройство на отлична цена. Разгледайте и поръчайте сега!