Доставка с Еконт
ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
До края на
Ден за разпродажби
36

Телефони Vertu

  Галерия   Списък   
Никола Минчев: България няма интерес от нови избори в момента
Никола Минчев: България няма интерес от нови избори в момента
преди 10 минути
Деликатно равновесие в Газа! "Хамас" очаква ново предложение за мир от Израел
Деликатно равновесие в Газа! "Хамас" очаква ново предложение за мир от Израел
преди 32 минути
Текуща категория: Обяви за Vertu
Оценете обявите за “Vertu”
Оценка 4.6 от 63 гласа.

Често възприемаме смартфоните си като нещо, което трябва да работи бързо и да снима добре, но те могат да бъдат и ефектен аксесоар, с който да изпъкнете. Ако сте човек, който иска да изрази себе си чрез своя телефон, то марката Vertu е това, което ви е нужно, за да покажете своя уникален вкус.

Защо телефоните Vertu са синоним на лукс

Телефоните Верту са синоними на лукс и изтънчен дизайн. Те се произвеждат ръчно в Англия, всяко устройство е гравирано със серийния си номер. За изработката на корпуса им се използват скъпоценни метали и камъни, естествена кожа от екзотични животни, титан и други материали, които правят марката лесно разпознаваема на фона на конвенционалните устройства, които ни заобикалят. 

Какво ги отличава от останалите

Освен луксозния външен вид и изключителната изработка, някои от моделите Верту разполагат със специално рубинено копче, което набира Concierge услугата. Тя представлява личен асистент, който е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Vertu разполагат с цял екип, който е способен да резервира ексклузивни:

  • хотелски стаи;
  • маси в престижни ресторанти;
  • самолетни билети;
  • пропуски за събития.

Какво можем да намерим в Bazar.bg

Ако и вие искате да се докоснете до луксозния свят на смартфоните, обявите в Bazar.bg са тук, за да ви помогнат. Разгледайте и сравнете множеството предложения!