Доставка с Еконт
ОСТАВАТ
00часа
00мин.
00сек.
до големите отстъпки на
Ден за разпродажби
12

Телефони Vertu

Спор! Франция заплаши Великобритания с два кръга санкции заради риболовния спор
Спор! Франция заплаши Великобритания с два кръга санкции заради риболовния спор
преди час и 9 минути
Проблеми с маркировката в нов участък от столичното Околовръстно
Проблеми с маркировката в нов участък от столичното Околовръстно
преди 2 часа и 45 минути
Текуща категория: Обяви за Vertu
Оценете обявите за “Vertu”
Оценка 4.6 от 58 гласа.

Често възприемаме смартфоните си като нещо, което трябва да работи бързо и да снима добре, но те могат да бъдат и ефектен аксесоар, с който да изпъкнете. Ако сте човек, който иска да изрази себе си чрез своя телефон, то марката Vertu е това, което ви е нужно, за да покажете своя уникален вкус.

Защо телефоните Vertu са синоним на лукс

Телефоните Верту са синоними на лукс и изтънчен дизайн. Те се произвеждат ръчно в Англия, всяко устройство е гравирано със серийния си номер. За изработката на корпуса им се използват скъпоценни метали и камъни, естествена кожа от екзотични животни, титан и други материали, които правят марката лесно разпознаваема на фона на конвенционалните устройства, които ни заобикалят. 

Какво ги отличава от останалите

Освен луксозния външен вид и изключителната изработка, някои от моделите Верту разполагат със специално рубинено копче, което набира Concierge услугата. Тя представлява личен асистент, който е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Vertu разполагат с цял екип, който е способен да резервира ексклузивни:

  • хотелски стаи;
  • маси в престижни ресторанти;
  • самолетни билети;
  • пропуски за събития.

Какво можем да намерим в Bazar.bg

Ако и вие искате да се докоснете до луксозния свят на смартфоните, обявите в Bazar.bg са тук, за да ви помогнат. Разгледайте и сравнете множеството предложения!